15 de des. 2022

Edició #8cims 2022-2023 Especial Centenari del CEG

 


La proposta #8 Cims de Cegesquí està pensada per fer sortides amb qui vulgueu, en el moment que vulgueu, dimensionant el grup i la data al vostre aire, complint totes les mesures imposades. I a la vegada, els al·licients del repte queden intactes, superació personal, descoberta de cims, natura oberta, esquí de muntanya...

De què es tracta ? 

8 persones referents de l'esquí de muntanya a Catalunya proposen un cim cadascuna d'elles. Enguany, com a homenatge al centenari del Club, els cims han estat triats per 8 presidents del CEG.

Es tracta d'assolir el màxim de cims durant la temporada. Si ho aconseguiu tindreu una sorpresa.

Quins són els cims?

Punta Alta: Francesc Sanahuja, Certascán: Toni Vives, Bisaurín: Marisa Carreño, Salcorz: Ramon Izquierdo, Pic de l'Infern: Jose Lloret, Montlude: Ricard Martínez, Coma d'Or: Edu Aguirre, Puigmal: Enric Ripoll.

Qui pot participar ? 

Tothom que vulgui, sempre que se segueixin les instruccions de participació. Només cal publicar una foto al cim amb el hashtag #8Cims a Instagram, Twitter o http://cegesqui.blogspot.com/

Per tenir tota la informació a ma podeu instal·lar-vos l'app dels #8cims, hi trobareu els cims a fer, els mapes corresponents amb els tracks, l'accés per fer les piulades... Al pdf V 8 cims trobareu un codi QR per baixar l'app (recordeu que heu de permetre la instal·lació d'apps desconegudes al mòbil)

Us podeu descarregar un fullet informatiu en pdf clicant a V 8 cims