Mapa de cims

Aquí teniu una eina per localitzar cims per fer amb esquís de muntanya, tots ells han estat piulats o ressenyats a Cegesquí, podeu seleccionar-los per nivells de dificultat (1-3). També hi trobareu les cabanes, refugis lliures i refugis guardats amb les ressenyes de www.pyrenees-refuges.com, així com les referències de Cegesquí Gourmand, que ja sabem que això de l'esquí de muntanya obre la gana.


La base topogràfica opentopomap.org permet la visualització del relleu amb força detall. Quan cliqueu a les icones corresponents a cada cim, trobareu la dificultat, l'altitud, el punt de sortida i la ressenya a cegesqui.

Bones traces !!
MAPA PIRINEUS (A SOTA, EN UNA ALTRA MAPA TROBAREU EL DELS ALPS)

Podeu visualitzar el mapa en pantalla sencera aquíaquí

ACTUALITZACIÓ ALPS 27/03/2020: Us presentem el mapa interactiu dels cims dels Alps fets amb esquís de muntanya i ressenyats a Cegesquí. Tal i com ja hem fet amb el Pirineu podeu seleccionar-los per nivells de dificultat (1-3). També hi trobareu els refugis guardats i gîtes d'etape, sobretot de l'àrea més occidental recopilats per https://www.refuges.info

Aquest mapa ens permet fer-nos una idea geogràfica de les àrees més visitades pel club i la gent de cegesquí, també és útil per ubicar-nos millor en el conjunt de les valls i massissos d'aquesta gran àrea anomenada Alps.

La base topogràfica opentopomap.org permet la visualització del relleu amb força detall. Quan cliqueu a les icones corresponents a cada cim, trobareu la dificultat, l'altitud i la ressenya a cegesqui.
Bones traces !!Per visualitzar el mapa a pantalla complerta podeu clicar aquí