27 de febr. 2020

Inscripcions al curs de Tècniques Alpines aplicades a l'Esquí de Muntanya


Obrim les inscripcions per al curs de Tècniques Alpines aplicades a l’Esquí de Muntanya que es farà el cap de setmana del 21-22 de març (sessió pràctica a la Cerdanya) i el dimarts 17 de març (sessió teòrico-pràctica al rocòdrom del club).
Aquest curs pretén fer un repàs, sempre necessari, de progressió amb grampons i tècniques d'autodetenció, i aprendre a fer cordades per progressar en glaceres i zones d'esquerdes, polipastos, ancoratges i diferents mitjans de fortuna, des d'una vessant defensiva.

El cost del curs serà de 80€, despeses a banda. Anirem al refugi de La Molina (subjecte a possibles canvis degut a condicions meteorològiques, o altres causes alienes a l'organització).

Les persones que es vulguin inscriure han omplir el següent formulari:


El límit de participants és de 10 persones. Les inscripcions es tancaran el dia 10 de març. L’endemà els coordinadors us enviaran un correu indicant si esteu inscrits, i serà quan caldrà fer l'ingrés de l’import del curs al compte que se us indicarà.

Aquest curs, com sempre, requereix de la llicència federativa que cobreixi aquest tipus d’activitat. Caldrà portar el material de seguretat habitual, (arva, pala, sonda, grampons, piolet) i material adicional que ja s'indicarà a les persones inscrites.