10 de març 2021

Entrenant al Serrat de Capifons (2658m, 07/03/2021)

Per la vall de Tor (Pallars) 

+/- 1120m, PD/S2

Després de 2 anys d'inactivitat esquiadora, dissabte a la tarda deixem a la petita amb la tieta i els cosinets, i amb unes ganes terribles, carregats de certificats (que ens van demanar a la rotonda sortida de Sort) i la nova guia indòmit sota el braç ens plantem en 4 horetes a la pista d'Alins a cota 1.540m (Inici de la ruta 47).

Ben descansats en aquest indret allunyat de tot, i amb la sensació de saber que qualsevol cosa que féssim ens ompliria de satisfacció, ja tocades les 9h carreguem esquís fins a la cota 1.800m on ja trobem neu contínua i calcem pells després de tant de temps...



La feble nevada de les darreres hores ens ha deixat un paisatge blanc, malgrat quan obrim traça, a 
pocs centímetres es veu el marró dels dies anteriors.



La veritat es que es un dia tapat però sense boira ni vent i amb una temperatura mes que agradable que ens dona la oportunitat de gaudir al màxim de la sortida.


L'itinerari no té complicacions i amb la neu caiguda es deixa fer de manera fàcil fins al serrat (ja s'intueix al fons de a imatge inferior, malgrat una mica tapat per la boira).



I el regal final d'una gran baixada. 



Moltes gràcies per la guia indòmit que ens apropen a llocs com aquest. 

Bones traces!

Visi i Agus

5 comentaris:

Núria ha dit...

Nosaltres no vam trobar a ningú en tot el dia però veig que érem uns quants què estàvem ben a prop ... gran Pallars! Fa goig tornar-vos a veure amb esquís. Ben tornats!!!!

Agus ha dit...

En tota l'escapada només vam parlar amb el Mosso que ens va parar per demanar-nos la documentació... hagués estat fantàstic trobar-nos amb la vostre furgo... Quines ganes que en teníem, sant tornem-hi!

Carles Perera ha dit...

Agus, Visi, Qué bo veure una piulada vostra!!!! us trobavem a faltar, una abraçada!

Ricard Martínez ha dit...

Molt be !! aquesta és una de les recomanacions indòmites !!

felicitats i ben retornats !!

Berta ha dit...

Ueeee!!!!! Moltes felicitats per la sortida!!!!