8 d’abr. 2024

Pic de Coma del Forn i Pic de Ventolau, 6-7 d'abril de 2024

Cap de setmana amb una gran pujada de les temperatures i molt de vent..... o sigui que fem dos cims molt adequats....hahaha....per acabar escalibats i ben ventats :)

No n'hi ha per tant....Dormim a Ainet de Cardós, que ens agrada molt! Dissabte ens llevem ben aviat i decidim anar a Tavascan per poder fer una excursió amb un bon accés innivat, i amb la pista d'esquí tancada. Per tant, poca gent i anem fent! Un cop arribem al pic de la Coma del Forn decidim anar al Pic de Ventolau, fent una baixada per les canals que surten una mica més avall del cim. L'accés al pic de Ventolau l'hem de fer a peu un petit tram, perquè no hi ha neu i amb el vent que s'ha girat ja ens va bé anar ben ajupits! Baixada molt xula, remuntem per repetir el pic de la Coma del Forn i baixada ja amb neu de qualitat més dubtosa fins a la pista d'esquí. Acabem ben contents i satisfets!

Tarda a Alins....i com que la llibreria sempre fa moltes activitats no podem comprar res....però a la caminada fins a l'ermita de Sant Quiri ens assabentem de la proposta @vallferrerallegeix i ens firem amb un bon llibre.El proper cop visitem la Vallferrera ja deixarem algun llibre per tornar a la natura el que ens ha regalat :) Sopem a l'hostal Montaña, únics clients, però molt ben atesos! Ens fem un bon homenatge.

Dissabte tarda sembla que el desert del Sàhara hagi arribat al Pallars....i diumenge fem una matinal pujant a la Torreta de l'Orri ben d'hora ben d'hora ben d'hora. Encara fa vent, però què hi farem. Arribem dalt que tot just pugen els primers motivats amb el remuntador. La neu està molt boneta a aquesta hora. De camí a casa, parem a collir espàrrecs tot fent el Montmagastre a peu, un cim que teníem pendent :))

Relive: https://www.relive.cc/web/view/v1Ow5nKmBXq

Bones traces,

Oriol i Berta