8 de febr. 2024

Pujoalbo, 8/2/2024

No hi ha gaire neu, però veient la piulada de l'Oriol i la Berta del 27 de gener, pensem que no serà una mala opció. Arribem amb el cotxe fins a la cabana de la Pleta dera Lana, caminem una mica menys d'un km per terreny pla i calcem esquís.
  
Tot a punt    A partir de l'estanyó, la innivació millora
Poi d'estanyó
A la baixada ens apropem més a la cabana: descalcem a menys de 200m del cotxe!  el vessant bo del barranc era el dret, però des de baix les coses no es veuen tan bé com des de dalt. Hem pogut pujar amb esquís fins a 2460m amb neu dura, que no s'ha estovat gaire al no fer sol i un vent molt fort que anunciava el canvi de temps ens ha acompanyat la meitat alta del camí. Al cim bufava de valent i no ens hi hem entretingut gaire: saludar el Montarto i cap avall sense ni un moment mandarina ni glopet d'aigua.
  
Tot a punt    A partir de l'estanyó, la innivació millora
Això sí, compensat després per unes birres i un plat de xistorra amb patates a la Fonda Eth Petit d'Escunhau. Resumint: bon dia d'esquí malgrat les circumstàncies, només ha faltat una mica de sol per estovar una mica la neu, però no es pot demanar tot i, d'altra banda, això ens ha permès arribar al cotxe sense rascar amb només uns pocs centímetres de neu entre els esquís i el terra, sort també que és un terreny herbós.

Bones traces!

Koki i Jaume S.

1 comentari:

Jaume J ha dit...

Bona tria, i bon ús del bloc! Bones traces (i que nevi!)