25 de gen. 2023

Monogràfic de descens en neus no tractades - 18 i 19/febrer/2023

 

Des de la Secció d’esquí del CE Gràcia us proposem una nova edició del Monogràfic de Descens en neus no tractades, el cap de setmana del 18-19 de febrer 2023.

Creiem que la millora en el nivell de baixada és important per a una bona seguretat en les nostres activitats d’esquí de muntanya, pel que recomanem aquest curs per tots aquells que pensin que poden millorar la seva tècnica.

El monogràfic té per objectiu treballar el descens en neus no tractades millorant l'encadenament de girs, treballant l'equilibri i la progressió en tot tipus de neu.

El curs enguany tornarà a ser ofert per monitors especialitzats de l’Escola d’Esquí Base, a l'estació d'EspotEls grups seran de 6-7 persones i hem demanat que es faci un triatge acurat per tal que els grups responguin veritablement al nivell que necessiti cadascú per aprofitar millor les classes

Lloc: Estació d'esquí d'Espot.

Horari: Classes de 10 a 14h. A la tarda es podrà posar en pràctica el practicat al matí fins l'hora de tancament de l'estació. Es requereix puntualitat.

Allotjament: Alberg Les Daines ( a peu de pistes)

Podeu indicar necessitats especials de menú.

 

Preus i opcions:

Oferim una opció amb tot inclòs i una opció amb només classes per aquells que vulguin un altre allotjament. Les persones que triïn el seu propi allotjament hauran de gestionar-se forfaits i logística.

Pack complet 

Inclou: 

Allotjament

- 2 nits, divendres a diumenge 

- 2 esmorzars, de dissabte i diumenge 

- sopar de dissabte 

2 forfaits

4h d'instructor dissabte i 4h diumenge

Preus per a SOCIS 215€ / Preus per a NO socis 260

 

Només classes

Inclou:

4h d'instructor dissabte i 4h diumenge

Entenem que ets autònom, i gestiones allotjament, compra de forfaits i logística.

Preus per a SOCIS 100€ / Preus per a NO socis 120

El preu del curs no inclou:

- El transport es farà en cotxes particulars.

- Les begudes del sopar no estan incloses, haureu de recordar abonar el que demaneu.

Assegurança:

Serà obligatori tenir assegurança per a l'activitat, caldrà indicar-ho al formulari.

La llicència temporal FEEC puja a 15,40€ (5,40€ / 2 dies + 10€ / gestió).

 

Per els no socis/no sòcies, han d’afegir als imports indicats abans, 2€ per dia d’activitat per poder fer-los socis de promoció i poder tramitar-los la llicència temporal.

En total serien 19,40€ per a no socis.

Us indicarem com gestionar-ho. Cal fer ingrés i enviar justificant com dia límit el dilluns abans de l'activitat.

Nombre de places:

Per raons de logística les places són limitades.

L’adjudicació de places serà per ordre de pagament, amb prioritat per a membres de la secció d’esquí, socis del CE Gràcia, i finalment, no socis.

No cal confirmació prèvia per fer l'ingrés de l'import, si us heu inscrit al formulari ja podeu fer el pagament. Tancarem el formulari un cop s'hagi arribat al límit de places.

Com a molt tard, les inscripcions es tancaran el dijous 9 de febrer i només es tindrà en compte les persones que hagin abonat el curs a aquella data.

Aquells que no hagin abonat el curs el dia 9, no es tindran en compte, encara que siguin membres de la secció o del club, malgrat hagin complimentat el formulari d’inscripció.

Us podeu inscriure al següent formulari:

inscriu-te !!

Confirmació de la inscripció

Per confirmar la inscripció heu de fer una transferència abans del dijous 9 de febrer corresponent a la opció triada al compte del Club Excursionista de Gràcia: ES28 2100 0807 7802 0078 2858 indicant Curs Descens + Nom i Cognom. 

Cal que envieu còpia del resguard de la transferència a esqui@cegracia.cat. Secció d'esquí de muntanya del CEG www.cegracia.cat / www.cegesqui.com 

 

No es considerarà ningú inscrit fins que no hagi efectuat el pagament,  enviat el resguard i rebut correu de confirmació.