17 de des. 2018

Cursos de prevenció i detecció d'allaus (ACNA) - Nivells 1 i 2


Des de la Secció d'Esquí del CEG es vol fomentar la formació i la seguretat en la pràctica de l'esquí de muntanya. És per això que enguany proposem la possibilitat de realitzar als socis del CEG els cursos que ofereix l'ACNA en Seguretat en Terreny d'Allaus (STA) - Nivells 1 i 2.


Els socis de la secció ja heu rebut un correu amb tota la informació detallada.



El curs de Nivell 1 constarà de 1 sessió teòrica el 31 de gener a les 20h a la seu del club, i el cap de setmana següent, 2 i 3 de febrer, es faran les pràctiques sobre el terreny amb un professor especialitzat de l’ACNA (Associació pel Coneixement de les Neus i Allaus).

El preu del curs de nivell 1 és de 140 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part).


Es subvencionarà una part del cost del Curs als inscrits que siguin membres de la Secció d'Esquí (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d'Esquí anterior a 15/12/2018).



El curs de Nivell 2 són 2 caps de setmana i un dia a la tarda. Les dates es concretaran si hi ha interessats, atès que aquest nivell té menys demanda. Si surt un grup suficient es miraria de fer el curs a la seu del CEG amb un professor exclusiu per al CEG.

El preu del curs és de 300 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part). 


Cal complimentar el formulari d'inscripció abans del 6 de gener (places limitades, per ordre d'inscripció).


Si no hi ha prou gent interessada per configurar un grup, s’oferirà una subvenció parcial als socis de la secció d’esquí del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d'Esquí anterior a 15/12/2018)  que el vulguin fer pel seu compte, inscrivint-se directament a un dels cursos oferts per l’ACNA.

Als inscrits us comunicarem el cost final dels Cursos en funció del nombre de participants i/o la subvenció aplicada, juntament amb les instruccions per fer l'ingrés.



Esperem que sigui del vostre interès. Si necessiteu més informació escriviu a esqui@cegracia.cat.



Bones traces!!!