26 de gen. 2016

El pic de la Tribuna des de Puigbalador

Diumenge, 24 de gener de 2016
Pàrquing estació d'esquí de Puigbalador-pic de Ginebre (2.382 m.)-vall de Butadiol-pic de la Tribuna (2.499 m.)-serrat de la Llisa Cremada-pàrquing
+ 1.500 m. aprox. S3*** 5h30

Passades les 9 del matí sortim pausadament del pàrquing de l'estació de Puigbalador, un dia primaveral. Anem resseguint pistes fins dalt del pic de Ginebre. Des d'aquí veiem esplèndid el nostre objectiu: el pic de la Tribuna. 
Ara toca baixar fins a la vall de Butadiol, el bosc i la bona orientació de la baixada ens fan gaudir de molt bona neu. Arribats al rierol toca agafar aigua per fer passar aquesta calor primaveral. Resseguim amunt el torrent fins anar a parar a un collet que queda a l'esquerra del nostre objectiu. Enfilem els darrers metres, uns amb esquís i altres sense, d'aquest cim tan estètic. La baixada promet neu primavera de bon fer i força pendent i efectivament és així! Aviat som de nou al rierol. Ara només resta pujar i travessar el Serrat de la Llisa Cremada, els darrers metres els fem a peu, i des d'allà baixarem amb no massa bona neu fins a les pistes de Puigbalador. Gràcies Miquel i família per aquesta magnífica sortida!
Bones traces!!

5 comentaris:

Ricard Martínez ha dit...

Veig que hi ha força neu en aquesta zona. Molt bé !!

Jaume J ha dit...

Pep, no pares!!! T'hauries de comprar una pomocup! Maco el Tribuna!

Berta ha dit...

guapíssima!!! renoi, no pares....i molt ben acompanyat! ;)

Mercè B. ha dit...

Una ruta preciosa!!

Mercè B. ha dit...

Una ruta preciosa!!