23 de maig 2005

Piada - ............ Més ............. Aneto 3404 21/05/2005

Enviat per Pilar V.

Ascensio via clàssica a l'Aneto 3404
Participants: Carme i Pili
+/- 1.550 m (4.30 h pujada, 1.30 h baixada), PD+, S2-S3
Altres esquiadors per la zona: Carles Ll., César S. (el meu cunyat en un altre grup), amics de la Carme cap a les Maladetes, Montse i Kike del CSIC .................... per alguns, potser és la despedida de la temporada (.............. Mai se sap .....pero !!)

................. Passat alfarràs ens vàrem creuar en cotxe amb l'expedició de diumenge !!!!!!!!!!!
No piaré més tecnicament doncs és la ja més que coneguda via clàssica de romeria !
Despres de deliberacions divendres i veient les previsions incertes i alguns compromisos per diumenge decidim sortir una "avançadilla" divendres per fer la clausura de la temporada! Arribem passada mitjanit al pla de Besurta i fem un excel·lent bivac, a les 4.30 ja se sent trajinar ................ Noslatres hem decidit domir una mica més ........... Quan ja estem llestes amb la motxilla a l'esquena pensant que fem tard apareix el Carles entre els cotxes !!!!!!! Enfiem amunt 5 minuts a peu cap a la Renclusa i la Carme ja es troba uns coneguts! En Carles dedeix que te ganes de cremar i amb les "botes de 7 leguas" que porta i les gambades que fa comença la seva original ruta .............. (ja farà piada !!), el perdem de vista i no el retrobem fins finalitzar el descens a aigualluts. Nosaltres amunt seguint la romeria de gent , veig un grup amb una persona amb la taula de snou a l'esquena ............ Cesar ? Si, si, ja trobem el que faltava, son els de l'hospitalet que han sortit de la Renclusa! Van al ritme de pasdeguia i despres de 4 paraules continuem pujant a bon ritme, xerrant i tot ............ I ens passem el portillon superior !!!!!!!! On som ? Com pot ser ? En un flis-flas fem la glacera i ja som a l'avantcim ! Pas de mahoma i ............... On és la creu ? No hi havia estat des que la van treure o va caure !
Iniciem el descens ....................... Si, potser ens ha faltat matinar mitja hora ...................... Però disfrutem de la excel·lent baixada !
Esperem als cotxes la resta de coneguts dispersos, decidim anar a una pizzeria de Benasc i fem el reagrupament ! Uns tornem a casa, altres encara van a fer un suís a la pastisseria i d'altres tanquen negocis ! Tothom content i satisfet per la feina feta !!
Ara ja només queda repassar i preparar el material per la propera temporada ............ !!!!!!!!!
BONES TRACES !