27 de febr. 2006

Traces tàntriques

Alex, Daniel,
Molt bona la piada. Especialment el troç "dinar gloriós a Ca l'Anna de Ventolà", encara es hora de que m' hi portin, el meu "mitxelin" està perdent tamany i es hora de recuperar-lo, técnica "hamster", ja saps, enmagatzar grasa i glucogen ? per un moment important. A veure quan ens veiem. Us noto a faltar a vosaltres i especialment a les vostres ampolles de vi i licor "made a Suissa". Bé, sembla que estic nostalgic -"Good Times Killing Me ..."- , potser alcoholic també - banda sonora de Tom Waits, vease Waltzin Matilda en estat etilic -.
Ja m' han dit que t' en vas a l' Antàrtic, a cremar els apats que et fots ales teves piades. Us repto a fer un resum de llocs on anar a "jalar" desprès de una sortida. Podriem agrupar els llocs per zones esquiables i rutes de tornada i preus aproximats. Potser al Jaume com a moderador i "guru" de "cegeski" no li agrada massa aquest mail, però es que des de que tu no vens, s' estan perdent les bones costums. Fem curt de vi, de licors, i ja no ens fotem aquests "txuletons" impressionants - vease Gacipollera, Jaca !!! -.
Comença a guanyar terreny la tesi "entrepà ràpid" o "plat combinat guarro". Aquest cap de setmana hem estat de travessa, hem estat 22 o més, i he vist senyals optimistes, "un tetabrik" de llet amb vi rioja a l' interior, no sé si es tracta de un"ionqui del vi" que vol amagar la seva condició o bé una solució de transport, també el Joan, crec que es deia Joan o Josep ? - imperdonable no enrecordar-me del nom - portava un moscatell d' excelent qualitat, i el David Terrades una Sidra asturiana excel.lent i un formatge que en "bable"es diu "atasca-pitos" o per l' estil.
Bé..., la veritat es que no vull avançar-me a la gran piada de la sortida, i fotografies que esperoansiosament. Nomès volia donar un toc d' atenció sobre aquest aspecte"alcoholic-gastronomic". Afegir que el vi i l' alcohol es bó desprès d' una"xorisada" com la d' els estanys de les bulloses". Els que eren abstemis o com es digui en aquesta darrrera sortida no poden parlar massa perquè els he vist baixar per pales de neu pols com ionquis enlluernats per la qualitat dela neu, una colla de drogadictes de la neu ........acabant amb un extasi residual a l' andana de l' estació de Merens tirats pel terra. Amb Le Pen al poble no haurien tingut collons ..... Bé, el que pretenia ser un comentari curt quasi ha estat una "piada-deliri-psicoemocional post-sortida". Potser el Joan Clavero té part de culpa en recomanar-me llegir al Buckowski. Bé tallo, i resto a l' espera de la piada. Ha estat una gran travessa amb molt bona companyia, moment inoblidables que guardaré en un grapat de materia gris sana i estalvi dels meus deliris i danys col.laterals del alcohol, drogues diverses i estress de la nostra "sucietat".
Fins aviat,
Manel
P.D. Aquest mail no preten exaltar les propietats de l' alcohol, sinó contribuir i mirar de retrobar un punt d' equilibri amb totes les drogues de la terra i amb la seva ajuda, retrobar la traça que en algun moment de la nostra existencia hem perdut. Seria potser seguir una traça tantrica cap a un cim perdut, potser la traça cap al regne perdut de Shangri-la, o Shambala, lloc fisic o mental ? on hi ha pales de neu pols eternes.....
Bé tallo, es dillunsi vaig fort !!! no sense abans dir que estic segur que "la Maria m'estima".....
Una abraçada,
Manel