13 de des. 2021

Variants del Cap del Verd 2286m

  

La serra del Verd sempre és un bon lloc per anar-hi després de nevades copioses. Aquesta vegada hem fet una variant de pujada i de descens força interessant.

Des de la pista de Santa Margarida anem a buscar el tallafoc que puja directe al coll de la Mola, és força dret però obert. Pujant a l'esquerra, al costat del bosc trobarem un sender que puja paral.lel al tallafoc, de més bon fer.



 

 

 

 

A la cota 1700m girem cap al sud oest per pujar per una canal evident amb pendent moderat. Seguint aquesta direcció ens creuarem un parell de camins o pistes fins situar-nos a la carena del Planell de la Font. Des d'aquí fins el cim cal seguir l'ampla carena sense cap dificultat.

El descens el fem a ple nord (una mica planer a l'inici) per baixar pel Clot del Prat Salvatge, un magnífic descens a mig bosc que sempre té bona neu. Ens trobarem per la pista que baixa del Pla dels Cavallets i seguim avall fins a la bifurcació de pistes on hem de baixar per la pista fins al Portell de l'Ós i després al coll de la Mola.

 

 

 

 

 

Des del coll de la Mola baixem pel tallafoc fins on la neu ens permeti, a mitja baixada hi ha una pista que el creua i permet baixar fins el cotxe.

Hi haurà més novetats de la Serra del Verd...

Hi hem estat l'Agus G i Ricard M

Bones traces !!



4 comentaris:

Agus ha dit...

M'encanta fer aquestes sortides de reconeixement i descoberta de nous indrets!

Jaume J ha dit...

Fa uns dies un chartreuse, ara una ratafia prepirinenca... molt bé, ben triat!

Mercè B. ha dit...

Poques vegades es deixa fer ...i amb aquesta neu al bosc! Bravo

Berta ha dit...

boooosc!!!! com ens agrada!