1 de des. 2021

Edició #8cims 2021-2022

La tercera edició dels 8 cims va quedar estroncada per les restriccions de moviment, ni la competició de raquetes va poder salvar-la.

Repetim doncs la tercera edició dels #8 Cims temporada 2021-2022

La proposta #8 Cims de Cegesquí està pensada per fer sortides amb qui vulgueu, en el moment que vulgueu, dimensionant el grup i la data al vostre aire, complint totes les mesures imposades. I a la vegada, els al·licients del repte queden intactes, superació personal, descoberta de cims, natura oberta, esquí de muntanya...

De què es tracta ? 

8 persones referents de l'esquí de muntanya a Catalunya proposen un cim cadascuna d'elles, es tracta d'assolir el màxim de cims durant la temporada. Si ho aconseguiu tindreu una sorpresa.

Els cims

Comapedrosa: Laura Orgué, Pic de Mortiers: Núria Burgada, Socroux: Xavi Aymar, Tuc de la Sarrahera: Clàudia Ramos, Pala Alta de Sarradé: Pito Costa, Subenuix: Ricard Martínez, Roca Blanca: Sara Orgué, Bessiberri Sud: Genís Zapater.

Qui pot participar ? 

Tothom que vulgui, sempre que se segueixin les instruccions de participació.

Per tenir tota la informació a ma podeu instal.lar-vos l'app dels #8cims, hi trobareu els cims a fer, els mapes corresponents amb els tracks, l'accés per fer les piulades... Descarregueu aquí per Android i aquí per IOS (recordeu que heu de permetre la instal.lació d'apps desconegudes al mòbil)

Us podeu descarregar les instruccions en pdf clicant a la imatge

#8cims pdf

1 comentari:

Berta ha dit...

Tela, la Roca Blanca! L'hem tinguda ben a prop aquest cap de setmana.....és brutal! Cal anar-hi ben entrenats....el vull fer!