22 d’oct. 2012

tren cegesqui 2012, el darrer tren?

INFORMACIÓ ACTUALITZADA 26/10/2012: 
12 persones apuntades amb plaça confirmada i transports reservats. Si hi ha algú més interessat obrim llista d'espera fins a 16 persones, però no podem garantir plaça.
                                      __________________________________________

2010 a St-Bernard, 2011 a Valle di Bellino, i aquest any, sí! a Davos, Suïssa! i és la darrera oportunitat  per viatjar en lliteres en el tren Pau Casals que deixarà aviat de circular per donar pas a trens més ràpids, no sé si amb el mateix encant!
Anada en tren+transport públic+allotjament a Davos. 4 dies d'esquí de muntanya. Cal agafar festa 2 dies i mig (la tarda del dia 4, dimecres 5 i divendres 7 de desembre). Tornada diumenge 9 al vespre en avió.

Proposta:
Dimarts 4 de desembre: 19:38pm Estació de França de Barcelona. Nit al tren "Pau Casals" en lliteres (cabines de 4 llits).
Dimecres 5: 10:09am Zürich HB. Canvi de tren. Arribada a migdia a Davos. Activitat curta i nit a Alberg.
Dijous 6: excursió. Nit a Alberg.
Divendres 7: excursió. Nit a Alberg.
Dissabte 8: excursió. Nit a Alberg.
Diumenge 9: excursió. A mitja tarda tornada en tren a Zürich i vol directe a BCN.

Des de l'alberg, en un radi de 2 km a peu, hi ha molts punts de sortida d'itineraris de diferents desnivells i dificultats, tant pics com itineraris. Igualment, tenim accés (gratuït) a alguns funiculars i cabines de l'estació per a punts de sortida més elevats. Alguns cims: Sentischhorn 2.827m, Büelenhorn 2512m, Stelli 2622m, Tällihorn 2684m,...

Pressupost: 500 euros
Inclou: trenhotel anada (1 nits en tren), tren a Davos, allotjament en mitja pensió (4 nits), taxes d'allotjament, passi pels remuntadors de Davos. Tren a Zürich. Avió de tornada (amb facturació d'esquís). No inclou: àpats i begudes al tren, begudes a Davos.

Com apuntar-se (data límit dijous 25 d'octubre, places limitades): email a cegesqui@gmail.com (cal que indiqueu el vostre nom i cognoms, així com nº DNI. També que teniu llicència FEEC modalitat D o similar). Divendres 26 d'octubre confirmarem el viatge tancant la reserva de tren, vol i allotjament pel nombre màxim de persones que us hagueu interessat. Intentarem trobar places per tothom però no ho podem garantir.

Col·laboren:
"A Suïssa amb Elipsos Trenhotel: http://www.elipsos.com/"