1 de març 2010

28/02/2010 Cap de la Gallina Pelada

Una vegada més sortim aprofitant que tenim cangur, això sí, sense anar massa lluny i copiant una mica la proposta d'alguns companys la setmana passada, i l'anterior... mirem de no complicar-nos la vida i pugem pel torrent d'Ensija cap al refugi Delgado Úbeda. Fa calor, el cel és tapat i la neu està podrida per l'aigua que hi ha caigut les darreres hores. Tot i això, de pujada es deixa fer bé.

Les últimes pales no tenen mala pinta, però la veritat és que la neu s'ha encrostat i excepte en alguns trams no es deixa disfrutar gaire. No veiem clar d'arribar-nos cap al Torrent de les Llobateres pensant que la neu deu estar fatal i decidim tornar per on hem pujat.
En arribar al bosc i vist que la neu està plena de petjades de raquetes, decidim no complicar-nos la vida i ens posem esquís a l'esquena. El millor de tot, les vistes una mica insòlites pels qui no havíem pujat mai. Hem pogut contemplar les pistes dels Rasos de Peguera, on de petits ens vam posar els esquís per primera vegada.Raimon i Imma