7 de juny 2013

Celebrada la III Trobada d´esquiadors de muntanya

 

Una temporada com aquesta s'havia de celebrar i més quan a finals de maig hi ha plenes condicions per a l'esquí de muntanya gairebé a tot el Pirineu.

Així doncs el 30 de maig vam celebrar la 3a Trobada d'Esquiadors de Muntanya, que va tenir lloc als Lluïsos de Gràcia i va comptar amb 30 participants.

Una novetat d'aquesta edició va ser el "Concurs de Fotos" de les sortides de la temporada. Volíem fomentar la part creativa dels esquiadors de muntanya i donar valor a aquesta activitat que ens ajuda a documentar les sortides. D'altra banda, les fotos premiades seran les que utilitzarem per als materials de difusió del cicle de sortides d'esquí de muntanya 2013/2014.

Les fotos premiades varen ser del Pep Lorca, Carles Perera i Jaume Jubert.





Durant el sopar es van lliurar els obsequis als premiats i es van sortejar diversos obsequis oferts pel CEG.

La tradicional xerrada feta prèviament va ser sobre fotografia d'alta muntanya hivernal. La xerrada va anar a càrrec d'un fotògraf professional, Àlex Gregorio, (http://www.alexgregorio.com/) que va fer un repàs a aspectes bàsics de la fotografia i criteris tècnics a tenir en compte per a la realització de fotos amb condicions de molta neu i llum.

Tot i que la temporada està molt avançada, les condicions continuen bones, segur que cauran més piulades.

Bones Traces