16 de des. 2019

Curs de Seguretat en Terreny d'Allaus (STA) - Nivell 1



Des de la Secció d'Esquí del CEG es vol fomentar la formació i la seguretat en la pràctica de l'esquí de muntanya. És per això que, un any més, proposem la possibilitat de realitzar als socis del CEG el curs que ofereix l'ACNA en Seguretat en Terreny d'Allaus (STA) - Nivell 1

El curs de Nivell 1 constarà d’una sessió teòrica el 23 de gener a les 20h a la seu del club, i el cap de setmana següent, 25 i 26 de gener, es faran les pràctiques sobre el terreny amb un professor especialitzat de l’ACNA (Associació pel Coneixement de les Neus i Allaus).

El preu del curs de nivell 1 és de 140 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part).

Es subvencionarà una part del cost del Curs als inscrits que siguin membres del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG anterior a 15/12/2019).

Aquí teniu el formulari per fer les inscripcions, que cal complimentar abans del 3 de gener (places limitades, per ordre d'inscripció).
https://forms.gle/tJGm4Hn2Rugbt9pz6

Als inscrits us comunicarem el cost final del Curs en funció del nombre de participants i/o la subvenció aplicada, juntament amb les instruccions per fer l'ingrés. Tot i que no l’organitzarem directament des de la secció, us animem també a fer el curs de l’ACNA STA – Nivell 2, destinat a totes aquelles persones que ja han realitzat el de Nivell 1, que tenen un ampli bagatge en muntanya hivernal i que volen aprofundir en el coneixement de la gestió del risc, nivologia i allaus. S’oferirà una subvenció parcial als socis de la secció d’esquí del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d'Esquí anterior a 15/12/2019) que el vulguin fer pel seu compte, inscrivint-se directament a un dels cursos oferts per l’ACNA.

Esperem que sigui del vostre interès.

Bones traces!!!