26 de gen. 2015

Curs de Seguretat en Terreny d'Allaus - Nivell 1, 24-25 de gener 2015


Aquest cap de setmana l'Anna, el Pep, el Carlos, el Javi, el Cesc, el Francesc, la Nadja, la Roser, el Jaume, el Manel, l'Agus, la Visi i la Míriam hem fet el curs de Seguretat en Terreny d'Allaus - Nivell 1 de l'Acna.


Dijous al vespre vam fer una primera classe teòrica al CEG, en la que el Carles ens va explicar les carcterístiques de la neu, els tipus d'allaus, com interpretar el terreny amb relació a les allaus i com avaluar el perill d'allaus, així com les carcterístiques dels equips de seguretat i el protocol d'autorescat. 


I dissabte i diumenge hem pogut posar en pràctica i ampliar tot aquest coneixement a la zona de Tavascan, amb la Sara, l'Helena i l'Enric. Amb ells hem simulat rescats i provat tests de reconeixement del mantell de neu. També hem preparat la sortida d'avui i mentre la feiem, hem anat provant tots els recursos apresos per prendre les millors decisions sobre el terreny.

Moltes gràcies a tots!
Ara a practicar!

Bones traces

5 comentaris:

Berta ha dit...

molt bé! ja practicarem....

Montse ha dit...

Fantàstica iniciativa, enhorabona a tots els participants! Ara toca treure-li tot el suc possible. Bones i segures traces.

miscel·lAnna ha dit...

Ens ha permès saber les mancances que tenim i poder corregir-les, ara toca practicar
Gràcies per aquesta oportunitat

Jaume J ha dit...

de les notícies de la web de l'ACNA i a propòsit de les trampes heurístiques, us passo l'enllaç a 'Masturbació, drogues i allaus' publicat a powdermagazine:

http://www.powder.com/stories/opinion/jaded-local-hubristics/

Agus ha dit...

Bona piulada Miriam!

Agus