14 de des. 2013

Pic de Pedrons (2715m) 14/12/2013

Desnivell: +/- 840 m
Horari: 2:00 h de pujada fins carena i 1h de baixada.
Neu: Neu pols (uns 4 cm de neu nova de la nit anterior).
Dificultat: F/S2

Sóc conscient que el Pic de Pedrons és una de les ascensions clàssiques de l’esqui de muntanya i fer una descripció de l’itinerari no té cap interès... però pels cursetistes del cegesqui de la promoció del 2012 aquesta piulada vol dir que hem tatxat un altre cim!!!

Un matinal molt bona amb força neu pols!!! Increïble com estaven les canals que baixaven cap a l’estany de Pedrons! (nosaltres ens hem tirat per la pala del costat)


















Bones traces i Bon Nadal!!!

Jesús i Agus

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja inici de temporada! I la setmana q ve Mantet!
Fotos molt guapes!
Visi.

Jaume J ha dit...

Bona! Nosaltres avui erem a Pal fent el hamster amunt i avall amb els nens i ens ha sorprès la gentada que hi havia fent "esquí de muntanya" per les pistes (debutants, veterans, corredors, pares amb una hora de permís, grups, singlels...) Insisteixo, per les pistes! i en canvi el Pedrons sembla que estaveu sols... De totes maneres, quin dia, sol, fresca, res de vent! Bones traces!

carlos muni ha dit...

Ole cracks!!! :-)

Ricard Martínez ha dit...

Molt bé. Una de Pedrons, marchaaaandoo...

txusso ha dit...

Eps! No us deixeu enredar. El Pedrons té unes pales S4 que tiren enrera a les persones d'ordre. Allà vaig descobrir que l'Agus és de la capella d'encigal·lada. Quin catacrack! Gran matinal, sí senyor