13 de nov. 2013

Suport a la Travessa "non stop" del Pirineu amb esquis


Suport a la Travessa "non stop" del Pirineu amb esquis




Fa uns anys uns habituals de CEGESQUI, en Carles, Roger i Joan, van fer realitat aquest somni per a molts esquiadors amants del Pirineu. Aquest any un altre habitual del blog, en aquest cas jo, fent equip amb Edu i amb la assitència de molts amics intentarem la travessa en 30 dies. Concretament sortirem de Portbou el primer de març i intentarem acabar a Hendaia. Esperem esquiar 22 dies i caminar rapid (je je je) 5 dies. Això de mitjana doncs dies de bon temps haurem de doblar etapes per guardar dies per quedar-nos estacats en refugis o altres llocs en cas de mal temps, o fer voltes més llargues per evitar els temibles allaus.

El cas es que per pura casualitat la marca Grifone ha engegat un concurs que ens ajudaria molt a fer realitat aquest somni. L'únic que demana es estar entre els 25 més votats per poder accedir a una selecció dels millors projectes. Així doncs us demanem la vostra ajuda per estar entre els 25 primers. Si ens voleu ajudar heu de votar-nos al link que us posem a sota. Us demanaran que us feu amics d'ells al Facebook (es el marqueting), per estar segurs de que heu votat torneur a fer-ho i us ha de donar un missatge de que ja heu votat (feu lo doncs a vegades no es reb el vot).

http://www.grifone.com/grifone/users/xavi

Tant si guanyem o no, no us lliurareu de la nostra crónica de la travessa i de les meves "pesades" piulades. Però si guanyem intentarem fer una piulada diaria gracies al vehicle de suport i els mitjans que posa grifone. Això, a més de poder difondre una activitat tant maca i motivadora, a nosaltres ens ajudarà en la logística i la logística en aquests reptes es el 50% de l'èxit de l'activitat. L'altre 50% som nosaltres i el temps que faci.

Moltisismes gracies i el seguent post meu espero que sigui ja ben aviat amb fotos molt i molt blanques

Xavi f






2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha semblat que només es pot votar si tens facebook.
Hi ha alguna alternativa per fer-ho sense entrar-hi?
Gràcies

xavi f ha dit...

No, la seva campanya publicitaria del concurs es basa en guanyar seguidors de Facebook... Moltes gracies per intentar-ho.... De totes maneres com us dic no us lliurareu de les meves piulades doncs amb o sense premi sortirem a la travessa...