20 de gen. 2013

Pic de Ginevre 2382 i Serra de Madres (cota 2200) - 19 i 20 de gener de 2013

Sortida del cicle per a esquiadors de muntanya del CEG
Ignasi, Lluís, Roger, Robert, Amàlia, Pep M., Xavi, Jordi, Cesc, Manel, Ricard i Jaume
Des del Ginevre cap a l'oest: Tribuna, Baxquillade, Roc Blanc,...
El cicle és el cicle, i són molts anys de "mai enrera" (amb precaució i bones tries) que han permès sortir i fer activitat tot i la borrasca Gong. Cap cim destacable ni esquiada memorable però dos dies de muntanya en bona companyia també paguen la pena.

Dissabte 19 de gener: Pic de Ginevre 2382m des de Puyvalador
+/-680m; F, *, S1; 2-3h
Hem trobat la finestra! o som a l'ull de l'huracà? Tarbessou des del Ginevre:

Pujada tranquil·la pel costat de les pistes per un bon tou de neu (podrida per la pluja fins a 2100m) i que només està ventada al cim. Dalt veiem el Tarbessou carregadíssim, i més a la vora el Tribuna i Roc Blanc amb molta neu (sense estar ventats).

Diumenge 20 de gener: Serra de Madres (cota 2200m) des del Pont de la Farga (Puyvalador)
+/-800m; F, *, S1; 3-4h

S'ha llevat nevant horitzontalment, quina ventada! Sense massa convicció hem resseguit el camí de Serrallonga que voreja pel nord la presa de Puyvalador i després hem enfilat el bosc cap al refugi de Becet i les Planelles d'en Jaquet. El mateix vent ha anat escampant les nuvolades, però arribem massa d'hora a la carena i fa massa vent per continuar. Ja al cotxe el cel blau i potser ja fa menys vent allí dalt... avui no tocava. I dues fotos del Jordi, en el punt més alt assolit avui:
A destacar la Gîte Equisud, a Les Angles: confortable, bon tracte, i quin sopar!
Bones traces!!!

4 comentaris:

Carles ha dit...

M'agrada molt la presa amb la càmara sobre l'espàtula, mirant endarrera, amb una línea negra que es balaceja per horitzó a cada viratge. Així, en B/N i amb molt contrast, queda genial!

Ricard Martínez ha dit...

Genial el video, la companyia, el salmó, el Cèrvol, el Brownie, els formatges i la boira del matí...

Jordi G ha dit...

No hem trobat neu pols aranesa però renoi, quin sopar! La reserva de finestra de dissabte molt encertada, llàstima que no s'obrís abans diumenge...

Unknown ha dit...

Així m’agrada valents!!! Per cert Ricard, tinc curiositat per saber què estàs fent en un segon plànol de la primera foto de grup. Estàs barallant-te amb una bastó i una càmara? ;-))
Fins aviat.
David