9 de maig 2011

Sortida de Cicle, Maladeta

Aquí teniu un video del Carles P. es un bon record!









Aquest diumenge s´ha fet una nova sortida del cicle del Club Excursionista de Gràcia, la vertitat es que després de l´aiguat de dissabte no les teniem totes per diumenge, a la Renclusa vem arribar amb tota la roba impermeable mullada i així va continuar fins al dia següent ja que la humitat dins del refugi es molt alta i es un problema a resoldre.

Desde la Besurta fins al refugi s´ha d´anar amb els esquis a l´esquena, a 5 minuts de la Renclusa ja et pots calçar els esquis, per sort diumenge va fer un dia primaveral amb molt de sol i poc vent, la neu nova va caura aprox. a partir de 2700 metres d´alçada.

Finalment vàrem ser 9 participants amb la baixa de dos persones que es van adelantar dissabte per fer activitat per allà i van quedar tant tips d´aigua que van tornar a casa.

També vem descobrir que una de les integrants de la sortida per estar en forma per fer esquí de muntanya entre setmana entrena molt, fa dança clàssica o el que tots coneixem com ballet, ja ho sabeu, perque cames no li falten.
Els primers que vàren obrir traça

Després el corredor de la rimalla tot "petat"






La baixada fins una mica mes abaix dels portillons brutal, després neu primavera fins al refugi

En resum una sortida divertida i amb bon ambient, alguns ja van donar la temporada per acabada i altres estan a l´espectativa de les següents sortides de cicle,

particpants: Cesc, Josep, Carles, Nuria, Rosa, Amàlia, Sergi, Jesus, i Ferran