9 de juny 2010

el vídeo dels dimecres... la muntanya blanca

Gràcies a en Dani, recupero aquest vídeo de l'abril de 2008 de l'ascenció al Dhaulagiri amb esquís de muntanya, per part de Fredrik Ericsson, arribant a 150m del cim.
Precisament ara fa 50 anys de la primera a aquesta muntanya, la muntanya blanca (al darrer número de la revista Les Alpes del CAS hi ha un article força interessant).
Bon estiu!

4 comentaris:

albert ha dit...

Deu ser dur fer un seguit de girs exigents a aquelles alçades.

Els palspiolet que porta tota una novetat per mi, tot i que desconec si són pràctics i o efectius en cas de necessitat. ¿algú els ha provat?

Felicitats Fredrik

Jaume J ha dit...

això dels pals piolet és molt americà... En randosteve fa anys que en llueix als seus vídeos i pàgina: http://www.tetonat.com però els tardivels i cia d'aquest cantó del planeta no els ha arribat aquesta moda. Dubto que es pugui fer una autodetenció amb aquest estri... però reconec que em falta informació.

edunz ha dit...

i quina neu més difícil al capdamunt!
... jo estic molt interessat en aquest complement, segur que mai serà tan eficaç com un piolet, però pot ajudar bastant i sempre millor que els bastonts estàndars... també em sembla interessant veure que només en porta un ...
però bé, ara a gaudir de l'estiu, i de la nevadeta que s'espera aquesta setmana :)

records!

Dani Rial ha dit...

merci Jaume per penjar el meu suggeriment, la veritat es que es impressionant