7 de gen. 2009

Roche Parstire 2108m pel coll du Pré / 29.12.2008
Participants: Elena M, Manel C, Glòria V, Ricard M, Olga B, Ricard E, Laura S, Carles P, Gemma T, Marina G, Teresa L i Toni G (link a piulada resum)
Desnivell: +/-800m
Orientació: N
Dificultat *, S2, F
Temps: 4 hores

Sortim des de Boudin i al cap d'un 400 metres trobem un barranc amb una pendent mantinguda a mà esquerra que ens porta directament al Coll du Pré.











Un cop arribem al coll passem a cara Est per començar una pujada suau borejant el bosc. Hi ha
una altre camí de pujada que s'endinsa en el bosc, però com no el teniem referenciat a cap piada no el vam agafar. De baixa vam veure que de pujada també era factible agafar-lo per pujar el cim i segurament més entretingut i maco que l'itinerari que vam fer.


Pujada suau per la vessant est






Últim tram amb vistes al nostre objectiu del dia





A l'últim tram del cim trobem un parell de pales més dretes que ens apropen a l'aresta final del cim que la fem amb crampos i piolet. Un cop a dalt a gaudir de les vistes al Mont Blanc i la Pierra Menta que semblen que estiguin a tocar.

























A la baixada vam trobar bona neu en general, ens vam emocionar tant amb la neu de l'últim tram que vam voler arribar fins al poble amb els esquís als peus. I ho vam aconseguir gràcies a una encigalada cansada però maca per mig d'un barranc boscos.

En definitiva: bona companyia, bona neu i bones vistes!!!! que més podem demanar??

2 comentaris:

Marina ha dit...

I aquí tenim la segona millor foto del viatge després de la dels brothers!!! jijijiji

Berta ha dit...

realment......no ho volia dir però jo també ho penso......quasi sembla que hi éreu per obligació :) cal una foto de cim que contraresti aquestes cares!