17 de març 2024

Puigllançada en família

 Sortida al Puigllançada+-700m F/S2 en dia fantàstic de sol i amb la millor companyia.

Fem la sortida de debut de 3 novells esquiadors de muntanya vinguts de l'Empordà, Bruno 10, Nora 11 i Jana 15 anys, que ja trigaven a estrenar-se.

Sortim dels Alabaus practicant les primeres voltes Maria i les nocions bàsiques. El sector d'Alabaus és tancat, però la nevada de la setmana anterior ha deixat condicions acceptables per a l'esquí. Les temperatures han deixat neu pasteta, però es pot pujar i baixar amb neu contínua i fins i tot amb sectors amb força neu, tot i que no durarà gaire amb aquesta calor.

A la pujada els esquiadors novells van fent, molt de crema solar, pauses per hidratar i en samarreta. Sense pressa però sense pausa ens plantem al cim. 

A la baixada ens trobem la Carlota i la Zoe de 5 anys que han anat a pistes i han pujat fins on han pogut amb remuntador, les saludem, fem una foto, esquiem uns metres junts, però de seguida saltem la tanca del límit de pistes i ens dirigim als bosquets de fora els Alabaus.

Esquiada divertidíssima on les nebodes i el veí Bruno demostren no tenir cap por i molt nivell d'esquí, riem molt esquivant tous d'herba, branques i tous de neu.

Hem de remar una mica perquè hem tirat molt a la dreta però ningú es queixa, ha valgut la pena.

Hem estat en Bruno, na Nora, na Jana, en Juanka i n'Hèctor, i posant-se a punt per saltar a l'esquí de muntanya la Zoe i la Carlota sacrificada a fer el hamster amb la petita, en espera que en poc temps pugui fer el salt a l'esquí autèntic.

4 comentaris:

roser ha dit...

Habemus planter!!

Anònim ha dit...

Un gran aplaudiment, pels esquiadors de muntanya novells! Nora, Jana i Bruno!!

Núria ha dit...

Visca! Un gran aplaudiment, especialment per Nora, Jana i Bruno !

Mep ha dit...

Enhorabona pels intrèpids esquiadors!!!