17 d’abr. 2019

Cap de Raspes Roies (2757m) i Bony de la Redona (2628m)


12/04/2019 Cap de Raspes Roies (2757m) i Bony de la Redona (2628m)


+/-920m; F, *, S2; 4h15

Sortim amb els esquís als peus des de la estació de Boí Taüll,  se surt per una pista obligada que avui està tancada i desseguida es girà per agafar el barranc de Collbirrós fins al final del circ que forma el Bony i el Raspes Roies. Veiem sortida per un collet que surt a mig llom de la pujada al Raspes Roies. Fem cim en un dia radiant!

Baixem fins al coll que separa aquest dos pics i continuem baixant cap a l’Est fins a tocar el llom Est que puja al Bony de la Redona. Posem pells i remontem fins al cim del Bony de la Redona.


La baixada la fem directa fins els cotxes, aprofitant la neu que ja ha transformat a primavera disfrutona.

13/04/2019 Intent del Tuc de Parros des de Beret


Sortim des del parking de Beret amb el esquís als peus per anar a buscar la vall de l’Arriu de Parros. Abans d’arribar hem de carregar esquís fins l’inici de la vall. A l’arribar ens sorprén la pluja, però seguim pujant per la vall fins la cota 2100 on veiem que el dia no ens deixa opció.. mitja volta.  Arribem als cotxes ben xops!


Tornem a Calvera on ens esperen per gaudir d'un bon sopar!

Manel i Carles

2 comentaris:

Manel C. ha dit...

Una bona opció quan no et val portejar els esquis.Gràcies per la mitja pensió, per acollir-me aauests dies,i les classes de cuina "high fat low carb".

Berta ha dit...

que bé que et deuen haver cuidat!!!! ostres, curiós que vosaltres tinguéssiu pluja i els de Tuc des Neres un dia radiant!