20 de nov. 2008

Tossa Plana de Lles 2916m - 19 NOV 08

Desnivell: 1000m
Dificultat: F-S2.
Orientació: Sudest i Sud.
Neu: ventada principalment.
Horari: 3'30h pujada, 1h 30' baixada

Comenecem una mica mes endavant del refugi Cap de Rec i pujem cap a la cabana dels caçadors amb els esquis a l'esquena, a mig bosc ja es poden possar els esquis poca neu a baix pero mes que suficient a la cota 2200m, molt ventada pero es deixaba fer molt be de baixada.

Voldria fer una pregunta a veure si algú me la pot respondre... varem entrar per la pista que puja cap a la cabana dels caçadors, oberta al final del matí, varem acabar tard i aixo de les 18'30h de tornada estaba tancada, varem tenir que fer les mil i una per treure el cotxe per damunt d'un pedrot pujan-lo amb el gat i fent invents es a dir... q 1h30 mes tard vam sortir...algú em pot dir per que obrem i tancan una pista sense possar cap prohibició ni horari

salut i bones traces

Jaume i Edu.

3 comentaris:

Berta ha dit...

quina mala sort, no?? jo no en tinc ni idea....segurament és un camí particular i no es molesten ni a posar cartells informatius?

Edu ha dit...

No crec que fos particular era una pista de les que forma part l'estacio de Lles...¿? però ja les val..va anar d'un pel!!! avui entraba a treballar..

Jordi O ha dit...

Si vas a fer esqui de muntanya quan l'estació es oberta, et faran pagar el forfait de passeig... sense comentaris!