24 de nov. 2008

RANDONÉE DE ESQUÍ

Aprofito aquesta deriva reivindicativa (a la qual dono tot el meu suport) per penjar-vos una notícia apareguda avui a La Vanguardia sobre la mort d'un esquiador de muntanya (sembla). Feia temps que no veia unes ratlles tant mal escrites sobre el tema de muntanya i que tant contribueixen a la desinformació entorn el nostre esport preferit.
No te desperdici el "....el hombre fallecido, que iba acompañado de otra persona, practicaba lo que se denomina randonée de esquí, es decir, esquiaba fuera de pistas".

http://www.lavanguardia.es/free/edicionimpresa/res/20081124/53585344533.html?urlback=http://www.lavanguardia.es/premium/edicionimpresa/20081124/53585344533.html

2 comentaris:

Jaume J ha dit...

Malauradament, és habitual que es tractin sense cap rigor periodístic fets com aquest. També és trist que només es parli d'esquí de muntanya quan hi ha desgràcies.

Per sobre de tot, el més sincer condol i suport als amics i familiars de Joan P.G., veí de Ripollet.

Gatsaule ha dit...

Si, el Periodico digital deia exactament el mateix el diumenge a la tarda. Després de patir a la Carbassa amb la neu dura i el vent fort, va ser un flaix llegir una notícia tan cutre d'un fet prou important. Ara almenys sé que es deia Joan i era de Ripollet....