6 de març 2005

Piada Vulturó 2345m (Port del Comte) - 5/03/2005

Enviat per pasdeguia.

Desnivell 645m
Neu pols ventada, a estones amb poca base.
Presència de moltes plaques de vent a la zona propera al cim, hem fet fotos d'allaus de placa.
Participants: Edu, Kristin, Ariadna, Agnès, Faeber, Toni, Sergi B, Lorena, Àlex, Pili V, Ricard, Ingrid, Ramon O, Eli, Sergi, Aureli, Manel, Joan (el de Berga).
El nom del turó, just a sota del Pedró dels Quatre Batlles, és idoni pel tipus de sortida feta.
Divendres; la sortida de pràctiques del curs queda suspesa per qüestions de clima i fem proposta per passar el dissabte i treure els esquís a passejar (alguns més que altres). Uns quans voltors (de bon rotllo) s'afegeixen a la proposta, o sigui tothom volia sortir i ningú s'atrevia a dir-ho, en fí que 18 companys i companyes ens dirigim cap el Port del Comte a veure el que.
Dissabte: Esmorzar poc recomanable a Solsona, caldrà anar-hi més sovint per trobar un bon lloc. D'allà cap a les pistes del Port del Comte, el vent suau balanceja tendrament els cotxes, la qual cosa inspira en el Manel comentaris poètics diversos. A una hora que no recordo i amb bastant de fred sortim del pàrquing a1700m, uns en direcció al cim i altres en direcció a la vall (amb cotxe i a passejar).
La ruta millor del que es podia esperar, seguint l'itinerari de les pistes (tancades pel vent). Hem fet cim l'Edu, Kristin, Ariadna, Agnès, Faeber, Toni, Sergi B, Lorena, Àlex, Ricard, Ingrid i Ramon O.
Conclusió, bon lloc per anar-hi després d'una bona nevada
Ricard