3 de març 2009

Cursa Alt Pallars-Certascan

Cursa Alt Pallars-Certascan. Daniel M. i Marc P.
Desnivell: ±1150; 1/3/09; des del Refugi de la Pleta del Prat
El diumenge 1 de març va disputar-se a Certascan la XXIII Cursa de l’Alt Pallars, 3ª prova puntuable per a la XXV Copa Catalana d’esquí de muntanya de la FEEC i organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (l’Agrupe). El recorregut sencer passava incialment pel pic de Ventolau, pic de la Coma del Forn i el Campirme (finalment pel mal temps, el recorregut llarg no va arribar al cim del Ventolau i es reduïa el desnivell de 1750m. a 1600m)

Gràcies a en Daniel em poso al dia de totes les qüestions tècniques i ens aventurem cap a Tavascan. El resultat:
tenint en compte les limitacions físiques que patiem aquell dia ens en vam sortir prou bé. Vam fer el recorregut de 1150 m. en un temps de 2 hores i 47 minuts, classificats en la posició 59 de 70 equips. Queda un bon record i ganes de repetir l'expeiència (un molt bon company de cursa ho ha fet possible)




4 comentaris:

Berta ha dit...

molt bé, esteu en forma!
em fa gràcia que últimament el Ferran ha penjat algunes curses a les quals ha participat....i diria que quasi mai s'ha pogut fer el recorregut previst...quina mala sort!!! la veritat és que aquest any ha estat una mica boig el temps...

Anònim ha dit...

Marc, and &...
suposo que ja ho sabeu però sinó el CEG subvenciona (i vol promocionar) part del cost de les curses.
Sort!
JJ

Ferran B. ha dit...

Ei Dani, felicitats per animar-vos, suposo que aquest cap de setmana vas a fer la nocturna del Puigmal, si t´animes nosaltres anirem a fer la travessa/cursa Ransol el Serrat.

Ens veiem!

Anònim ha dit...

Hola Marc ¡¡¡

Sóc el Pep del Turbon ... Al final he vist que has anat cap a Tavascan malgrat els dubtes, enhorabona¡¡¡ Jo diumenge estava amb un company per Quanca, anavem a fer el Montareny i al final no vam arribar, segur que un moment o altre ens vam veure per la zona. Dissabte des del Campirme ja vam veure un bon grapat de gent que pujaven al Ventolau suposo que per preparar la cursa. Molts records i gràcies per compartir el cap de setmana anterior a la cursa pel Turbon i Montareny.
A reveure