25 de març 2009

el vídeo dels dimecres... Twin Peaks

Twin Peaks estan a Utah, a les Wasatch Mountains, a les Rocalloses americanes... S5, 50º... vaja, un tros de muntanya. I al costat hi ha una altra pala que també fan amb esquís (minut 2:28), el Monte Cristo. Però el que m'ha desconcertat del vídeo és la seva qualitat! Resulta que està filmat amb la darrera generació de reflex digitals! si, si, "reflex" que fan fotos de 21 megapixels i que fan vídeo de qualitat HD 1080p. Concretament està filmat amb la Canon EOS 5d Mark II. I ara què? reflex o videocàmeres?
by piton productions

5 comentaris:

Carles Perera ha dit...

Quina passada de càmara i de qualitat.. ara el preu em sembla que es bastant prohibitiu (>3000€). La Nikon D90 sense donar tanta qualitat de video té una bona relació qualitat/preu..

Jaume J ha dit...

Nikon D90, Nikon D700....grrrrr...
PUBLICITAT:
Em venc la D80 amb un 18-70, i 10mpx. Si algú està interessat és una bona reflex digital (de les que encara no fan vídeo). Preu totalment negociable.

Anònim ha dit...

A Barna tens la Canon EOS 5D Mark II per 2325€.
Jaume, veig que a més passió per la neu compartim també passió per la fotografia. La D700 va sortir abans de la D90, que va ser la primera reflex amb video, després Canon va contratacar amb la EOS5D MarkII, més Mpix que la D700 i video, pero a ISOs alts la D700 no té rival. Segur que la D800 o alguna cosa semblant a una D700 amb video deu ser al department de desenvolupament de Nikon. Esperem que surti aviat, encara que el preu no cal que esperem que sigui barat.

Jaume J ha dit...

Gràcies Jordi... ja hi haurà ocasions per coincidir que la temporada la podrem allargar força!

Marc ha dit...

Molt bon incentiu per anar a fer esquí aquest week-end! :)