10 de març 2015

Montmalús (2781 mts) pels Colells - 7 de Març 2015


+/- 700m. F,S2,**; 4h.

Durant la setmana el whatsapp treu fum, i es que l’última fornada del curs d’esquí de muntanya ens decidim a fer la nostra primera sortida. La proposta inicial ja apunta cap a Andorra, i mentre s’acaba de perfilar qui serem, es concreta en el pic de la Cabaneta.
El dia abans, amb la informació del temps pel cap de setmana i com que el risc d’allaus ha baixat menys del previst, el “consell de savis” es decanten per una opció més conservadora: anirem al Montmalús.

Sortim del pàrking de l’estació de Grau Roig. Per allargar la sortida i per variar una mica la ruta habitual, fem l’aproximació passant pels estanys i circ de Colells. Així que un cop hem creuat les pistes seguim direcció sud seguint el riu dels Colells. Als 2200 mts ens desviem sud/est seguint la direcció de l’estany més gran del circ. Canviem la direcció cap a l’oest als 2400mts travessant tots els estanys fins a situar-nos a la base de la collada de Montmalús. El dia és fantàstic i les vistes espectaculars. Un cop som sota la pala que porta al coll, la neu està una mica dura pel que posem ganivetes per arribar a dalt. Al coll la majoria deixem els esquís i acabem de fer cim!!!! Visca!


La baixada gairebé ens espanta més que la pujada però la neu està en bones condicions (en part dura i en part pols) i es deixa fer prou bé. Alguns acabem aprofitant les pistes i altres fan una mica més de volta, per anar-hi a petar al final.


Arribem als cotxes amb bon regust de boca. I és que els beta-zeta (o també qui diu peta-zetas) seguirem buscant sortides per arribar a ser uns autèntics betes.

Hi vam anar: Raquel N, Anna S, Montse S, Mercè B, Joan R, Gaspar S, Xavier A  i Núria P

Fotos: Gaspar S.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

eiii genial la piulada! I molt bona sortida, nois!! m'encanta lo dels peta-zeta.
cris m.

Carlos M. ha dit...

Felicitats a tots!! :D

Berta ha dit...

Enhorabona!!!!

Mercè B. ha dit...

Les fotos i el reportatge fan justicia a la preciosa sortida! Gràcies!!

Cesc ha dit...

Bé petazetes. D'aixó s'en diu tenir empenta!

Cesc ha dit...

Bé petazetes. Aixó es tenir empenta!

Marina ha dit...

Oleee!! molt bona elecció! Enhorabona!!

Jordi G ha dit...

Ex-cursetistes amb empenta: sí senyor, aquesta és l'actitud!

Pep ha dit...

Esquiadors de present,bona piulada, felicitats!!