5 de març 2015

Sortida de veterans del CEG

Un nodrit grup de veterans i veteranes esquiadors de muntanya del CEG ens vàrem reunir el passat dia 1 de març amb dues intencions: primer passar-nos-ho bé i segon gaudir d’una ascensió i posterior esquiada. 


La mitjana d’edat no importava, doncs els barrets cobrien la blancor de les testes de molts. El que sí ens va importar feu l’estat de la climatologia a la zona escollida. Volíem pujar al pic de la Mina, a la vall de Pimorent. La pluja que queia i l’acumulació de neu en algunes pales de la part alta de l’ascensió, varen fer que decidíssim canviar d’emplaçament i anar a Masella on el temps es veia més aclarit. 


Des d’on surt el remuntador de la Pia, fins el cim de la Tossa d’Alp ens enfilarem quinze persones, dues varen optar pel bar a la vista del temps. La sort, però es va aliar amb nosaltres i els núvols s’esqueixaren, permetent-nos una plàcida ascensió i un descens per les pistes de Masella, sobra una neu força molla. 

Un copiós dinar a Bellver de Cerdanya va cloure la jornada. Es va aprofitar l’encontre per deixar instituït el primer diumenge de març de cada any com el dia de trobada d’esquiadors i esquiadores veterans.

Bones traces !!

Toni Vives.

1 comentari:

Jaume J ha dit...

Felicitats per la trobada! Aquets any no he pogut pq soc fora, però ja em considero també veterà així que m'apunto a la propera! Abraçades i bones traces!