23 de febr. 2013

Rufolada cap al Coll de Muntanyó - 23/02/2013

Després de les piulades tant xules d'aquesta setmana m'atreveixo amb aquest mini post.
Acabada l'activitat d'esquí familiar a Espot, allargo la tarda posant pells fugint de l'estació... El fort vent ha obligat a tancar-la per sobre la cota 2000 així que tota la muntanya per a mi solet. A 2.200, al Clot de la Bassa, ja deixo les pistes i enfilo direcció al Coll de Muntanyó, passant sota el Pic de Picardes i elevant-me per sobre els estanyets del Clot de Muntanyó. Tot molt ventat fora de les clotades.

És tard i bufa fort així que quan ja m'he refet del fred amb una bona suada, a 2.500m, tiro avall, acabant en un descens solitari per aquesta neu tant rara de fred, màquines i canons. Retrobament personal amb el material de temporades passades... els vells esquís, les colltex rectes i la karrimor, que es morien de ganes per tornar a sortir a passejar!
Bones traces!!!

2 comentaris:

Pep ha dit...

Qualsevol excusa és bona per sortir... Rememorar temps passats amb un muntanyot per a tu sol que més vols? A veure si m'animo a pujar des del Cantó.

Jaume J ha dit...

... no es pot demanar més! Per cert, corregeixo el "Montanyó" de l'Ed.Alpina (ja m'estranyava a mi!) per Muntanyó dels mapes del cartogràfic i del vissir3. Bones traces!