27 de febr. 2005

Piada - Campirme, sortida austerofestivaprecompe - 24/02/2005

Enviat per pelldefoca.
Pic de Campirme, Pallars Sobirà 24/02/05
2.633m, +/-908m.
Pili V., Berta, Jaume i Àlex M.
Comença el que tenia que ser una sortida austera. Hem dormit a Cabdella, esmorzar te i magdalenes, horari relaxat, demà hi ha compe i no ens podem cansar ni omplir massa l'estómac. A la Vall Fosca molt poqueta neu i decidim anar cap a la zona de Tavascan, la sort és que en aquest horari els bandolers de la gene... estan fent el cigaló al bar i no donen problemes. Arribem a Sort i ens permetem el primer caprici, esmorzar dels d'abans (això si, sense vi).

Iniciem la travessa a les 11h al refu de Pleta del Prat (algú demana per la possibilitat de comprar un forfait per una pujada, començo a tremolar...de totes maneres, crec que ho fa per mi). seguim la ruta normal per l'Estany del Dimoni, amb la sorpresa de trobar moltisima NEU POLS. L'últim tram, del coll al cim, està molt ventat, però el podem fer amb pells. Fem cim sobre les 13 però no ens podem recrear molt, tenim el que podria ser un marró per barret, malgrat les preses, res no impedeix que obrim una botelleta d'herbes dels Dolomiti.

Baixada increïble, que dir després de dos mesos sense tocar els esquís i fer 700m de neu pols, llàstima de la visibilitat reduïda a la part alta.
La meva sort no acaba aquí i podem fer un bon dinar-berenar-sopar.

Crec que algú, en les gestions del viatge, ha tingut un problema que és diu 3%...

Retiro el que he dit.
Inscripcions dels bons (Pili, Berta i Jaume) en la cursa i jo adormir que encara soc petit.


Un record per en Daniel que no ha pogut venir.

Àlex