27 de gen. 2020

Roc de Madres, 2469 m 26/01/2020

Sembla que ahir vam fer el Madres… dic que només ho sembla perquè si no hagués sigut pel GPS no haguéssim sabut pas que estàvem al cim! A partir dels 2000 m vam foquejar enmig d’un blanc àrtic que ens feia confondre el cel i la terra, tota una experiència. Molta neu per disfrutar i molts cegesquiadors, monitors i cursetistes aquest cap de setmana per la Cerdanya, hem xal·lat!

Pel que fa a la ruta, sortim del pàrking de la Forge (1395 m), passat el pont de la farga. Ens trobem a la D118, passat l’embassament de Puyvalador. Pugem pel camí de Serrallonga amb neu als peus des del cotxe. Una mica abans de la cota 1600 agafem el camí del tour del Capcir, passem per l’abri du Becet i seguim fins a trobar el refuge Oller (1570 m). Seguim per la pista fins a la cota 2000 m i ben aviat ens enfilem pel llom ample que no deixarem fins a arribar al cim. Descens per l'itinerari de pujada, força entretingut dins el bosc.

+1100 m
F-S2
16 Km
5h
Risc d’allaus 3 per sota de 2100 m i 4 per sobre (Meteofrance)
26.01.2020





Eli, Héctor, Sancho, Roger, Alex, Manel, Marc

Bones traces

3 comentaris:

Eli ha dit...

Bon dia per practicar esqui al tacte i grup compacte.
Sortida molt disfrutona en un entorn idil·lic, malgrat la boira.

Gracies a tots per compartir la sortida!! ;-))

Jaume S ha dit...

Fa il·lusió trobar-se tantes cares conegudes per allí dalt... També he de dir que si no us arribem a trobar, segurament hauríem fet mitja volta al arribar al núvol xD.

Manel C. ha dit...

Gràcies per compartir les grans vistes des del cim...
Broma a banda, un gran dia! Que més es pot demanar?