5 de març 2019

Höchsthorn 1912m, 3/03/2019

Esquí a Lenk i Adelboden i una mica d'esquí de muntanya als peus del Wildstrubel

Aquest racó de Suïssa és dels que quan l'has conegut et té enamorat. Ara hi hem estat tres dies intensos, amb força neu i de qualitat (hi va caure un pam de neu el dia abans d'arribar-hi, i quan hem marxat un altre front ho tornava a deixar tot com nou).
El diumenge hem fet una combinada de les que es poden fer amb un nen de 10 anys: bon temps, bona neu, boníssimes baixades, una estona al snowpark i a mig matí, just després de fer un mos, perquè no ens enfilem a aquell cimet?
Dit i fet! A mig camí d'una pista que baixa a Adelboden, al llogarret de Bergläger (1450m) ens hem sortit dels límits de l'estació per obrir traça per la cara NO del nostre objectiu. A mig camí hem pres un camí senyalitzat de raquetes per acabar a la pista d'esquí que mena al capdemunt d'un remuntador i  hem seguit uns metres més enllà fins al cimet, amb unes vistes al sud grandíssimes: Doldenhorn 3643m, Balmhorn 3698m, Rinderhorn 3448m, Tierörnli 2894 (el puntxegut) i tot el massís del Wildstrubel.... Descens per pistes i safari de remuntadors per tornar a Lenk amb molta gana per sopar.

Sempre ganes de tornar a Lenk!

3 comentaris:

Carles Perera ha dit...

Bons records de Lenk!
es respira hivern a les fotos! Felicitats!!

Berta ha dit...

de cimet en cimet....

Ricard Martínez ha dit...

Arrrffff Lenk !!! Molt Bé