19 de febr. 2019

Monogràfic de descens en neus no tractades - 16 i 17 de febrer de 2019


Portainé –  16 i 17 de febrer de 2019

Nova edició del monogràfic de descens amb un record d’assistència – sembla que la baixada està de moda ;-)

Ens trobem fins a 27 assistents amb un barreja interessant de gent de la secció d’esquí: des d’esquiadors de la darrera fornada del curs d’iniciació a l’esquí de muntanya fins a ja històrics de la secció. I un bon grup de reincidents: sens dubte és un monogràfic que genera addició.

Organitzats en 4 grups i 4 monitors, comencem repassant la tècnica en pista: paral·lel, conduir, taló-punta, posició ... per incorporar alguna tècnica de muntanya: salt de cues,  derrapatge, voltes maries, etc.


La meteo és de sol radiant amb neu bona a pistes i un fora-pistes molt gelat que va millorar a mesura que avança el dia.

No va faltar l’après esquí a Rialp (col·lapsant gairebé el bar) ni el gourmand sopar a l’Alberg Les Estades, també de Rialp ;-).

Agrair l’organització i coordinació de l’Elena per aquest 2 dies intensos d’esquí.I la pregunta del milió: qui serà el primer cursillista en aparèixer en un vídeo baixant? S’accepten apostes!

Vam ser-hi:

Montse S, Raquel N, Hector A, Toni C, Ester C, Miquel C, Ricard C, Àngels S, Jordi A, Roser R, Rosa S, Ruth N, Cristian A, Bernat S, Javier G, Cristina M, Marta B, Pep-Lluís R, Natàlia A, Mar S, Mireia R, Oscar L, Janine S, Ignasi S, Oriol S i Núria P.


1 comentari:

Ricard Martínez ha dit...

Molt bé, ens trobem al bosc...