20 de febr. 2012

Piulada l'estiuenc bony del Casamanya

Participants: Gemma, Marina, Toni i Laia
Desnivell: 580m
Objectiu: trobar alguna pala esquiable

Enganyats per la webcam andorrana del Casamanya, decidim anar a provar sort. Des de la P uns km abans del coll d'Ordino ja veiem que la neu escaseja, pero entre els arbres divisem el nostre bony amb una bonica pala, i decidim anar a conquistar- lo.
Ens posem esquis just a l' altra banda de carretera, seguim traces de pujada pel tubet d'entrada a la Vall. Amb la Marina al capdavant, obrim traça tirant per la vessant sud- est i deixant el casamanya al fons.



Temperatura de pujada moolt elevada, fem el nostre bony tot suant i a dalt bonica tertulia amb molt bona vista, Montsec inclos. Decidim baixar i tenim una sorpresa grata!! La neu ens reserva unes primeres pales força esquiables, neu transformada , un cop entrem al tubet neu crosta i dura.
Arribem a baix satisfets i contents d'haver pogut compartir una sortida més.

3 comentaris:

Jaume J ha dit...

Toni, tu sempre ben acompanyat... fins i tot sembla que elles porten el pes de la sortida ;)

Montse ha dit...

Diria que la calor de dissabte ens va enganxar a tots!! Nosaltres també vam suar la samarreta, i raccionar l'aigua fent una mena de granisat a la cantimplora ;-)

Enhorabona a tots per l'activitat, i per moltes més pales esquiables!

Berta ha dit...

em pensava que anàveu a Andorra a fer pista.... molt bé....cremant cansalada!!!! jajaja....hi ha dies que la calor es fa asfixiant, sobretot en aquestes orientacions :)
espero que la propera compartim sortida!!!!