21 de febr. 2012

Passejada per la Serra d' Hònt Herèda

Vall d'Aran, diumenge 19 de febrer de 2012
Desnivell: 730m

Sortim de la incineradora de la boca Nord del túnel de Viella, on coincidim amb el grup de la sortida del cicle, però nosaltres tenim un objectiu més modest: ens conformem amb trobar unes pales amb neu pols per gaudir d'un diumenge de febrer..Seguint el consell de la Montse i en Carles ens endinsem pel bosc seguint el camí dels senglars fins a la Cabana deth Pontet (1590m).Des d'allà, acompanyats per 3 esquiadors més i 2 split-boarders (una mena de taula de snow tallada per la meitat que permet pujar amb foques!),prenem cap al SE en direcció a un coll entre el Tuc des Hemnes i l'Agulha. A cota 2040m una feble nevada ens ajuda a decidir que ja hem pujat prou....Gaudim de la baixada amb neu pols-humida i arribem als cotxes amb la sensació d'haver aprofitat bé el dia.Bones traces.
Berta, Montse, Carles L., Carles P. i Núria.

2 comentaris:

Berta ha dit...

va ser tot un privilegi sortir amb tots vosaltres.... Encara que el temps va ser molt diferent al de dissabte, les vistes van ser precioses i la pujada cap al Tuc des Hemnes molt espectacular!

Montse ha dit...

Uau!! Canya de vídeo!! La neu no era la de dissabte, però es deixava esquiar prou bé! Estem contents que us agradés la sortida, per nosaltres és un racó molt espectacular i força més solitari que els cims clàssics del Port de Vielha i Horno.

Per cert, el fred de les darreres dues nits ha "reciclat" la neu i tornem a tenir pols! (a les obagues)