31 de gen. 2011

Crònica Altitoy 2011

Celebrada el 29 i 30 de Gener 2011 a les rodalies de l´estació d´esquí de Super Bareges/Pic du Midi de Bigorre/Col du Tourmalet amb una inscripció de 530 participants més els que es van quedar fora per falta d´inscripcions,Mireu l´aresta!

Dissabte gran dia d´esquí de muntanya amb recorregut de 2200 m. de desnivell amb un tram de canal i aresta molt tècnic i alpí amb cordes fixes, Miguel Caballero i Marc Solà arrassen i treuen 14 minuts al segon equip.Mireu el descens, amb la boira, ups! fa por!

Diumenge cursa amb 1300 metres de desnivell degut a la falta de visibilitat per la boira es torna a repetir la victòria de la mateixa parella demostrant que son corredors de la Copa del Món, per darrere completant el podi els andorrans Joan Albos i Joan Vilana seguits en tercera posició pels francesos Jumere i Anrigo.

Felicitar a la parella mixta del Club Excursionista de Gràcia Joan Nadal i Anna Rovira que vàren quedar en 4ª posició de la seva categoria

La setmana que bé una altra parella del CEG marxen a fer la TFS-MILLET a prop d´Annecy amb una recorregut de 2500 metres de desnivell cada dia, ja us passarem la crònica.

http://www.tsf-millet.org/index.html

2 comentaris:

Pep ha dit...

Ascens, canvi de pells i descens...IMPRESSIONANT...sense paraules.

Jaume J ha dit...

... i està clar que ens haurem de firar amb una d'aquestes càmeres de cap... I ja en comencen a haver "3D"... Realment aquesta cursa sembla que fa un recorregut bonic, no és així en totes les altres. Bon dimarts