19 de gen. 2011

Curs d'iniciació a l'esquí de muntanya.

La secció d'esquí del CEG convoca un Curs d'iniciació a l'esquí de muntanya, que tindrà lloc a finals de febrer i principis de març. Es treballaran nocions bàsiques de material tècnic, meteorologia, allaus, seguretat, preparació de sortides...  Amb l'objectiu de tenir les nocions mínimes per a la pràctica de l'esquí de muntanya de forma autònoma i amb seguretat.

Per més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a la secretaria del Club al 932378659 cegracia@cegracia.cat o personalment de dilluns a dijous de 18 a 22 h. al Passatge Mulet 4 de Barcelona.

Calendari:
  • Dimecres 23 de febrer, 19'30h: Presentació curs / material /  introducció ús d'ARVA.
  • Dijous 24 de febrer, 19'30h: Allaus i metereologia.
  • Dissabte i diumenge 26/27 de febrer sortida pràctiques a La Molina: xerrada seguretat a la muntanya.
  • Dimecres 2 de març, 19'30h: preparació de sortides.
  • Dissabte, diumenge i dilluns 5/6/7 de març: sortida pràctiques: xerrades preparació física i alimentació / medicina de muntanya.
  • Dijous 10 de març, 19'30h: casos pràctics, plantejament de sortides per part dels cursetistes i cloenda. 
Les xerrades es faran a la seu social del Club Excursionista de Gràcia, passatge Mulet, 4 de Barcelona de 19'30:00 a 22:00 h.
La inscripció per als socis és de 80€ i de 200€ per als no-socis.
El preu no inclou els desplaçaments, allotjaments a refugis ni àpats.
Per accedir al curs cal estar federat amb la modalitat d'assegurança D (no s'accepten les assegurances temporals per la limitació geogràfica que tenen).
Per a les pràctiques cal tenir tot el material obligatori des del primer dia: esquís amb fixacions de muntanya, botes, pells de foca, ganivetes, piolet, grampons, ARVA, pala i sonda.
Cal tenir un nivell mínim d'esquí que permeti el descens amb seguretat i agilitat per pistes vermelles. Els responsables del curs podran descartar la participació al curs d'alguna persona que no acompleixi aquests mínims, o bé no tingui el nivell físic adequat, o si no segueix les normatives i directrius del curs.
El termini màxim per a les inscripcions és el dijous 17 de febrer.