2 de gen. 2011

27-31/12 2010 VALL DE DIEMIGTAL ( BERNER OBERLAND)

Hola,
Amb el Claus decidim fer alguna cosa a prop de casa seva, així que ens anem a la vall de Diemigtal i trobem un hotelet de fusta força econòmic al poble de Scheroenden.


La zona es troba molt a prop de Interlaken i té un ampli ventall de possibilitats amb cims entre els 2000 i 2700m. Els dos primers dies no ens acompanya molt la meteo pero els dos següents son molt bons.


27/12/2010 RAUFLIHORN 2322m S1 + 1200m
Sortim desde el poble cap el sud per fer aquest cim facilet però molt agradable amb els arbres carregats de neu i on sembla que el pare noel ha de sortir en qualsevol moment. La pala final es molt disfrutona i deixem unes bones traces.

28/12/2010 Intent de SEEHORN 2281m
Fem uns 1000 m de desnivell pero ens neva i no trobem el lloc per fer la darrera pala, a més a més la visivilitat es dolenta aixi que mitja volta i unes esqiuadeta xula cap el cotxe.

29/12/2010 MÄNNLIFLUE 2534m S2 + 1300 m
Agafem el cotxe per remuntar una carretereta fins uns 1200 m d’alçada. Flanquejem un bosc fins a una ampla vall que condueix a un cim evident i estétic direccio NE. Els darrers 100m els fem sense esquis pq son dretots (40 º) però sense complicacions. Les vistes, el dia i la baixada espectaculars.

30/12/2010 ALBRITHORN 2762 m S2 +1500 m
Aquest cim fa una especie de piramide que es veu momés començar i que fa que et sembli que estigui a tocar. Pugem per un ampli canaló que surt a la dreta de la vall, ho fan tots els suissos, aixi que , allá donde fueres haz lo que vieres“. Amb aquesta opció estlavies un bon tros, ja que la ruta normal resegueix una vall en forma de ferradura.

La part final te una curta aresta que pots passar amb compte amb els esquis calçats per finalitzar una pala que es fica a 35°. Dir com a annecdota que abans de l’aresta estic a punt de treúrem els esquís quan un a noia suïssa em pregunta d'on era, i en dir Barcelona contesta.. ja ja moltes tapes i poques muntanyes dretes... l’orgull ferit fa que faci el coi d’aresta amb els esquis calcats.....31/12/2010 MARATO NOCTURNA DE ZURICH S5 42.195 m

El dia 27 fent el primer cim anem petant la xerrada i pensem en com celebrar cap d’any. En Claus em diu que a Zurich fan un a maraté pel bosc que comença el dia 1 a les 00:00, es a dir amb les campanades. Fem conya i ens apuntem per comencar l´any de forma diferent.... La marató es fa per un camí al costat d’un riu i corres amb el forntal, l’ambient es molt xulo i el feeling de corre entre les 0h i les 4 de la matinada mola. En recolir les coses del „guardarropia“ el colega que el vigilava portava una turca que dificultava seriament recollir les coses, però tot ok al final.

Bones Traces,
Rafa

4 comentaris:

Jaume J ha dit...

Rafa, ets un col·leccionista de Seehorns!!!
Suïssa no falla mai... Bon any i bones traces!

Pep ha dit...

Ostres Rafa quina enveja ¡¡¡

Sobretot per la cursa,...una bona forma de començar l'any.

A veure si em presentes aquesta noia suissa tan provocadora...viu a l'Albrithorn ??

Una abraçada

Berta ha dit...

que bèstia.....rematar la feina fent una marató.....mare meva!!!!

Rafa ha dit...

Hola Pep i Berta!!! Docns això de la marató va estar molt divertit, però el final va ser agònic...Era xulo per això que corries amb el frotal pel bosc al costat del riu.. va ser molt maco.

En veiem!!!