10 de gen. 2011

Pic de la Serrera 2912m, per la vall de Ransol

+/- 1000m, **, S2-S3, neu escassa en general, molt dura i en alguns trams glaçada on les ganivetes han estat imprescindibles

Pic de la Serrera


Pic de l'Estanyó, des del cim


Cap de setmana un xic desolador per les previsions i la poca neu. Tot i així, ens decidim de nou per Andorra i ens deixem recomanar... la Serrera per la vall de Ransol. Una vall d'aquestes encara verges d'Andorra que ens ha deixat gaudir d'una sortida amb tots els ingredients.Hem de caminar només 10-15 min fins a calçar els esquís, més o menys la neu comença a cota 2000m. Ens dirigim seguint el curs del riu fins a la Font dels Clots de la Llosa. Allí el camí tombava a la dreta , però com que no en teníem prou i això d'encigalar-se va amb nosaltres voregem tot el circ per la falda del Pic de la Pala Alta, el Pic de la Pala Rodona i el Pic de la Cabaneta. La part bona, és que hem fet una bonica circular... L'últim tram fins arribar al coll i després fins el cim el fem a peu, no hi ha massa neu a la pala.
Hi ha neu per baixar per la pala sobretot pel costat de Sorteny. De baixada una bona esquiada, però la neu no ha transformat en tot el dia i continua sent neu dura, treballem els cantos!!

Bones traces

Montse i Marina

3 comentaris:

Berta ha dit...

molt bé, no? realment, només cal posar-hi ganes...... i vigilar força amb aquesta neu taaan dureta, que a vegades fa males passades!

edunz ha dit...

molt bé valentes, mmm... les encigalades circulars sempre deixen un bon regust..
pel que sembla la neu es va mantenir dura també en cares sud! a la foto cim es veu la vessant que deiem de pujar... un altre dia :)

Pep ha dit...

Em fa la impressió que vau tenir més bona neu que no pas jo i sense bicicleta, ben escollit ¡¡¡

...i a més a més circular que sempre té més mèrit ¡¡¡