9 de febr. 2009

POW del Comte - la Volta dels Tres Cims - 8/02/2009

David T i Jaume J
El Port del Comte està carregat, carregat de neu! Fem la volta que l'Edu P piula en el seu blog rocaineu (i també la Marina a cegesqui en sentit invers). El vent no l'esperàvem tan fort però les dues baixades POWder que hem fet per la cara N i la tercera cap al cotxe ens han deixat més que satisfets!
(la música no és la que havia triat; WMG m'ha obligat a canviar-la per temes de copyright)
+/-1300m; 5 a 7 hores; Dificultat F, **(però 3 canvis de pells), S2-S3; track GPS wikiloc; -8º al matí i -1º a les 15h; vent fort a les parts altes; sol, núvols alts a migdia. Neu compactada a les solanes, dura a parts altes i encara pols a cares N, obagues i bosc. Plaques molt importants a moltes cares SE per sobre els 2000m (... una allau acabada de caure sota Estivella).
 
Itinerari: Pk Sucre 1760m - Costa Dreta - Tossal d'Estivella 2337m - descens N a Rasa de Carbasses - Tossa Pelada 2378m - descens NW a Prat Llong - Pedró dels Quatre Batlles 2382m - Coll de Tancalaporta - Pk.
 
Bones traces!!!

8 comentaris:

downhill ha dit...

No se si vàreu esquiar aquest cap de setmana però la neu estava POLS...tant com jo vaig acabar...

Jordi O ha dit...

increïble!

Jaume J ha dit...

Jordi, apuntat aquesta sortida que les parts del darrera del Port tenen molta neu i baixades tipus "canadà". Encara no tinc la càmara SD per filmar millor les baixades... busco gran angular i màxima qualitat, i acabo mirant-me càmeres grosses com la que tinc. Hi ha un model interessant (170º de visió) de GoPro, però regular de qualitat... seguirem buscant...

Anònim ha dit...

Me'n alegro que malgrat el vent la sortida al Port us anés bé. Aquest any, aquest massís ja de per si preciós està espectacular i a més en certa manera estic i em sento a casa. Nosaltres vàrem estar ben a la vora, al Cap del Verd, bona neu i bonica sortida, amb esquís des de molt a prop de Gósol fins al cim.Bona setmana.

Anònim ha dit...

Ei Jaume, veig que no pareu.
Respecta a la Càmera Gopro, jo la tinc sense gran angular (no la tenien encara). Tinc molts problemes amb el fred i les piles, i ja gairebé no la porto doncs no funciona mai. No pots veure res del que has gravat, fins que no arribes a casa i et connectes a l'ordinador. I, es clar, t'adones que has gravat de tot menys el que volies. La qualitat no és molt bona, però pel YouTube ja n'hi ha prou.

Jo aquest cap de setmana he penjat un vídeo, i també he tingut problemes amb la música i WNG.
Sí que treballen ràpid, no?
Saps com es pot saber quines cançons serveiexen abans de penjar-les?
Apa. Salut i neu.
:-)

Jaume J ha dit...

Ernest, gràcies. Això que em dius de la Gopro és definitiu. Seguiré buscant... Les mini panassonic amb SD tenen bona pinta, però llavors veus que per una mica més (calers i pes) et pots passar a les HD...
Respecte a la música, estic fent pàctiques amb l'harmònica :)))) Els darrers cops, abans de penjar res faig una cerca a google per veure de qui són els drets de la música que trio... en el darrer havia agafat música d'un anunci, que era una versió d'una cançó coneguda... també amb copyright... Hi ha a la xarxa música "lliure" però encara no he pogut investigar... seguirem buscant o cantarem... Bona traça!

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja,... Jo de petit tocava la flauta... ja veurem.

Et pots mirar aquest bloc,
http://jelmetcamexperience.blogspot.com/
d'un penjat de les càmeres. Potser trobes alguna cosa.

Jaume J ha dit...

Gràcies pel link (realment veig que està penjat per les càmeres casi com nosaltres de la neu...)