16 de maig 2018

Cap al pic d'alba, el 13 de maig

La nostra idea era fer la sortida de cicle a l'Aneto, acampant a Aigualluts dissabte. Ateses les previsions meteorològiques, vam cancel·lar la sortida oficial......però tots teníem ganes de sortir igualment.

Vam poder improvisar allotjament a la Escuela de Montaña de Benasque, per a 13 persones, i diumenge vam deixar els cotxes a Llanos del Hospital. Tot i que confiàvem que la "divisoria" del bon/mal temps se situés més a la frontera amb França, diumenge va llevar-se emboirat, amb una mica de precipitació de neu, vent.....Vam enfilar pels tubs de Paderna i vinga amunt!!! De tant en tant es va obrir, però fred i vent... Després de 1000m de pujada vertical, vam decidir treure pells i cap avall. Geniaaaaaaaaaal, quina neu....La nevada del dissabte vespre va ser de més d'un pam (sooort que no vam dormir amb tendes perquè va caure un bon xàfec!).

Va ser gratificant la sortida pel fent d'ajuntar gent "clàssica" del club amb gent novella, que han començat amb moltes ganes aquesta temporada! També va venir algú de fora del club amb ganes de trobar nous companys de muntanya. La baixada va ser un premi, neu pols molt bona.....i pràcticament fins a Llanos amb neu acceptable!

Pels que vulgueu anar a la zona aquest cap de setmana....nosaltres vam calçar esquís a Llanos mateix....i de baixada igual! Tenim neu per dies!!!! 

Hi vam ser: Rosa, Carles P, Carles S, Edu, Ester, Anna, Pepe, Àngels, Héctor, Toni, David, Lorena i Berta.
Les fotos són del Carles S :)






1 comentari:

Mercè B. ha dit...

Bravo per la sortida! Si que hi ha neu encara ...Felicitats! Sabia decisió de dormir sota sostre! Quins tous de neu encara!