1 de febr. 2017

Campirme (2.633m): sortim del bosc però continuem cercant neu pols


Gavàs,+/-1.250 F2/F3

Dia esplèndid al Pallars, després de triar i remenar, ens decidim pel Campirme.
Ens dirigim a Gavàs, deixem el cotxe a l’entrada del poble i allà ens trobem amb la Montse, en Carles i en Jordi, mentre ens equipem ens fan cinc cèntims de l’itinerari i van fent via, anirem seguint les seves traces durant bona part del camí.

Pugem per un carrer del centre del poble que ens porta fins a un prats propers des d’on iniciem la pujada per un camí que avança paral.lel al Barranc de la Coma. El camí puja de forma continua fins que  arribem a un coll uns 500m de desnivell per sobre del poble. 

Aprofitem per ganyipar una mica, i per tractar de divisar el nostre objectiu tot “trastejant” una mica amb el gps.


Continuem amb un petit tram de flanqueig  que ens dona accés a uns lloms que ens portaran fins la Pleta de les Mules. Allà quedem embadalits per un grup d’esquiadors que baixa dibuixant unes s perfectes sobre un fons de neu pols, un d’ells resulta ser en Jordi i ens confirma el que sospitàvem, ens espera un descens d'aquells que queden gravats a la retina.

Un cop allà, iniciem una pujada decidida que després d’un llarg flanqueig ens conduirà a un pla des del que ja es veu el vèrtex geodèsic del cim.

 
Des del cotxe confirmem que el “xivatasso” ha estat tot un èxit, neu pols, itinerari segur i assequible per un cap de setmana de risc 4 i pujada temperatures. Cim perfecte per un dia perfecte.




Raquel i Derek

Bones traces!!



6 comentaris:

Andrea o zenéize ha dit...

molt bona! felicitats!

Berta ha dit...

triomfada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carles Perera ha dit...

Raqueeeel, aquest any t'estàs sortint !!! molt bé!!!!

Núria ha dit...

Raquel, estàs "on fire"!.
Felicitats per aquesta 1a. piulada.

Carles Lluch ha dit...

Bon resum! Fa goig el Pallars Sobirà aquest dies, però volem més neu! La zona de Coma del Forn, Ventolau, i Certascan es veuen molt be de neu.
Bravo, que sigui la primera de moltes més piulades.

Jordi G ha dit...

Qui diu que et cal seguir les traces d'algú? No te'l creguis pas!
Felicitats pel cim, el descens i la piulada!!!