16 de febr. 2008

Quasi-piulada... Pic de la Tribuna 2499m

Això és una prova d'enviament des del mòbil, des d'aquest cim de l'Arieja... Hi hem estat 9: Manel B., Manel C., Joanmanuel C.,Rosa S, Joan B., Jordi T.,Ricard M., Glòria i Jaume.

Potser des de casa ja completerem o farem un altre post... Ara toca la baixada!


Bones traces des de la Tribuna!!!
###################################################################

Ja des de casa, una mica més d'informació per si hi voleu anar...aquesta zona, juntament amb la Vall de la Galba tenen força neu i només ens hem descalçat els esquís els darrers 80m de l'accés al pic pr la carena sud-oest. Aquest és l'aspecte del pic des del coll nord del Puig de Pla Bernat (es puja per un dels dos tubs i la pala que es veu a l'esquerra del cim (de força pendent).


Pic de la Tribuna 2499m des de Puyvalador; +/-1400m; S3, *** (per la llargada i accés dret a la vall de Botadiol i la pala del pic), PD; de 5 a 7 hores (mínim tres canvis de pells); orientació majoritàriament est; GPS wikiloc.

Itinerari: Estació de Puyvalador 1678m - Clot de l'Euga - Clot de Dalt - Coll Nord del Puig de Pla Bernat 2312m - Vall de Botadiol 2050m - Coll 2415m - aresta sud-oest del pic - Pic de la Tribuna 2499m ( a la tornada ens hem estalviat un canvi de pells carenan cap a les pistes sota el Pic de Ginebre). L'accés a la Vall de Botadiol és per uns tubs i pales de fort pendent.

Bones traces!

El vídeo (atenció: és un eXperiment amb música de Fausto Papeti a propòsit d'un clàssic eròtic dels 70s, vaja, un pel "cutre"): Tribuna sexesqui

1 comentari:

Berta ha dit...

quina enveja.......uuuuaaaaaaa!!!!
i jo a una terrassa de Porté.....amb 40 nens esquiant :))))