6 de febr. 2008

El vídeo dels dimecres... "Chilko Lake on Ice"

Kayak i esquí de muntanya? 25 minuts d'aventura filmats al llac Chilko de les Coast Mountains (Vancouver, Canadà): proposta original i temptadora...

4 comentaris:

núria ha dit...

Si, realment una proposta molt bona. Ja hi podeu anar pensant! i a mi em podeu recollir a mig camí que algo faria! ja tinc traça en fer focs de camp, penjar el menjar dalt els arbres i estar a -15ºC, fins i tot m'he proveït d'un cascabell per espantar els ossos!!!!!! En aquesta costa (l'atlàntica canadenca) no hi ha massa esqui de montanya perque hi ha poca alçada i molts arbres. Mais Il y a beaucoup de telemark!!!!!!!

Jaume J ha dit...

Hola Núria! Ja buscarem alguna coseta més a prop de Montreal... i ens hauràs de donar classes de supervivència... bon dimecres!

núria ha dit...

Molt be!
jo vaig fent contactes amb el alpin club of Canada! molt bona gent! a veure com funcionen per aqui! De moment dir que el club no te seu social, tot és via internet i les activitats socials es fan en locals qualsevulgues! i tenen un par de xalets (refugis)i zona d'acampada que fan bastant de punt de trobada. Núria Bayó, Montreal. Bona preparació del finde!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Moooolt temptador, però us heu fixat amb les motxilles?