6 de febr. 2008

El vídeo dels dimecres... "Chilko Lake on Ice"

Kayak i esquí de muntanya? 25 minuts d'aventura filmats al llac Chilko de les Coast Mountains (Vancouver, Canadà): proposta original i temptadora...

4 comentaris:

núria ha dit...

Si, realment una proposta molt bona. Ja hi podeu anar pensant! i a mi em podeu recollir a mig camí que algo faria! ja tinc traça en fer focs de camp, penjar el menjar dalt els arbres i estar a -15ºC, fins i tot m'he proveït d'un cascabell per espantar els ossos!!!!!! En aquesta costa (l'atlàntica canadenca) no hi ha massa esqui de montanya perque hi ha poca alçada i molts arbres. Mais Il y a beaucoup de telemark!!!!!!!

Jaume J ha dit...

Hola Núria! Ja buscarem alguna coseta més a prop de Montreal... i ens hauràs de donar classes de supervivència... bon dimecres!

núria ha dit...

Molt be!
jo vaig fent contactes amb el alpin club of Canada! molt bona gent! a veure com funcionen per aqui! De moment dir que el club no te seu social, tot és via internet i les activitats socials es fan en locals qualsevulgues! i tenen un par de xalets (refugis)i zona d'acampada que fan bastant de punt de trobada. Núria Bayó, Montreal. Bona preparació del finde!!!!!!!!!!!!

Jordi O ha dit...

Moooolt temptador, però us heu fixat amb les motxilles?