29 de febr. 2008

problemes amb els botins?

...llagues als talons? una de les teories per prevenir-les parla de portar el botí ben ajustat evitant que el peu balli dins, lligant bé els cordons. Sinó en teniu es pot solucionar amb dos parells de velcros de 30cm (1€ a les merceries o ex-tot a 100), com feia amb les meves antigues Garmont Megaride.

També us hi podeu fer cosir cordons: els de les noves Megaride s'han trencat i un bon sabater
m'ho ha arreglat de meravella (c/Berlin entre Guitard i Numància, banda muntanya):

PJ, desitjo que et serveixi...
Bones traces sense nafres!!!

2 comentaris:

Manel C. ha dit...

Jaume,

- catòlics fervents sense sentit d’ humor o rouquians , no continueu llegint -

Aquest post es inadequat en el temps ……
Fora compeets, esparadraps, tirites, talco, i altres materials fisio-ergonomics, terapeutics, etc..... i cantem tots junts ...Al•leluia !!!!

....ara que m’ estava acostumant e interioritzant el meu calvari, i les meves nafres eren la traça que m’ acostava a estats místics superbs ……
Ara que ve el temps pascual, i que se celebren 7 setmanes fins a Pentecostès ….. hem de profunditzar en la passió de crist, el crist dels esquiadors de muntanya, i redimir les nostres traces, amb el goig del calvari de Crist quan va pujar el Gólgota a fer un bivac amb els apòstols …..

"es van asseure a terra al costat d'ell, durant set dies i set nits. I cap li va dir una paraula, perquè veien que el dolor era molt gran" (Job. 2, 13).

També potser seria útil fer una mica de sacrifici redemptor de cara a tenir una “bona nevada” ….. m’ imagino tot el cel tapat i un raig de sol que travessa el mar de núvols, al so de trompetes celestials …. així com "....Theee Simpsonnnnsssss ...." o estil monty phyton, tots cantant ………

“Always look on the bright side of life” amb unes nafres del 20.

Aquí teniu el vídeo subtitulat en “espanyol” per si voleu fer els coros :

http://es.youtube.com/watch?v=HFSAffL-nHU

Salut ....

Berta ha dit...

:))))
quan arriba Pasqua ja comences amb aquestes cabòries.....